Julekalender: 1:100 skalamodell av en Aeroflot Airbus A330-300

Julekalender 2019

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er tirsdag og 4. desember, noe som betyr at det bare er 20 dager igjen til juleaften! I dag er det flyselskapet Aeroflot som står for premien, en 1:100 skalamodell av en selskapets Airbus A330-fly.

Under dagens luke i InsideFlyers julekalender skjuler det seg en flott modell av en Aeroflot Airbus A330-300. Det er ikke småtteri Aeroflot stiller opp med her. Modellen er bygget i 1:100 skala, så sørg for å rydde tilstrekkelig bord- eller hylleplass hvis det er du som stikker av med denne premien.

Aeroflot er Russlands nasjonale flyselskap og opererer også flygninger i Norge med ruter fra Oslo Lufthavn til Moskva.

Dagens sponsor 4. desember

Aeroflot

Hver dag frem til den 24. desember vil vi i vår julekalender / adventskalender presentere spennende premier fra våre sponsorer. Vinnerne annonseres i forumet vårt.

Julekalenderen er åpen for både nye og gamle lesere.

Trykk her for å delta!

Våre sponsorer i 2018

InsideFlyers julekalender 2018

Vilkår for deltagelse i konkurransen

InsideFlyers julekalender er felles for våre lesere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-mail og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på e-mail fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra InsideFlyer.no/dk/se.

Du kan til enhver tid avmelde deg ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige mail du vil motta.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk/se og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, Danmark og Sverige. Blant disse i alt 9 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode og lignende. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *