Julekalender: vinn 2500 CashPoints – nok til en tur/retur-reise til USA

Julekalender 2019

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er torsdag og 6. desember, noe som betyr at det bare er 18 dager igjen til juleaften. En ny luke er åpen i InsideFlyers julekalender og i dag skal vi strø rundt oss med Cashpoints fra Norwegian Reward!

I dagens luke i InsideFlyers julekalender er det vår samarbeidspartner Norwegian Reward som har åpnet gavesekken. Under dagens luke skjuler det seg hele 2500 CashPoints som kan brukes til å kjøpe flybilletter fra flyselskapet Norwegian. 2500 CashPoints er mer enn nok til en tur/retur-billett til USA eller opptil flere tur/retur-reiser i Norge eller Europa.

1 CashPoint er verdt 1 krone når du bestiller flybilletter og CashPoints kan også brukes til å delbetale reisen med.

Dagens sponsor 6. desember

Hver dag frem til den 24. desember vil vi i vår julekalender / adventskalender presentere spennende premier fra våre sponsorer. Vinnerne annonseres i forumet vårt.

Julekalenderen er åpen for både nye og gamle lesere.

Trykk her for å delta!

Norwegian Reward har også en egen julekalender hvor du kan vinne CashPoints til drømmeferien og få gode tilbud fra Norwegian Reward sine partnere. Husk å delta, så øker du vinnersjansene dine!

Norwegian  Reward  julekalender
Husk å delta i Norwegians Reward sin julekalender!

Våre sponsorer i 2018

InsideFlyers julekalender 2018

Vilkår for deltagelse i konkurransen

InsideFlyers julekalender er felles for våre lesere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-mail og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på e-mail fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra InsideFlyer.no/dk/se.

Du kan til enhver tid avmelde deg ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige mail du vil motta.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk/se og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, Danmark og Sverige. Blant disse i alt 9 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode og lignende. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *