Kiwi lar deg tjene flere Trumf-poeng

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

De fleste av våre lesere som er litt over middels interesserte i EuroBonus-poeng er nok kjent med muligheten for å opptjene Trumf-poeng gjennom å handle i diverse butikker, for så på et senere tidspunkt å overføre dem til EuroBonus-poeng.

Som du kanskje har fått med deg, er det Trippel-Trumf i dag. Du har mulighet for å opptjene tre ganger så mange Trumf-poeng om du handler i dag som de andre dagene. Du kan lese mer om dette på denne linken.

Men det tipset vi vil gi deg i dag, er at matvarekjeden Kiwi nå gir deg mulighet til å opptjene enda flere poeng. Dog om du velger den grønne linje. For nå tilbyr Kiwi totalt 7,5% bonus på alt du kjøper av frukt og grønnsaker. Men det krever at du registrerer deg på Kiwi sine hjemmesider. Dette gjør du etter at du har logget deg inn med dine Trumf-detaljer.

050116 11Som man ser av bildet over, blir man da også en «Kiwi Pluss» kunde. Vilkårene du må akseptere er følgende:

050116 12

Som man ser tillater man å få mer kommunikasjon fra Kiwi som «takk» for at du blir Kiwi Pluss-kunde. Men det er det kanskje verd hvis du spiser mye frukt og grønnsaker og er klar for å tjene flere Trumf-poeng?

Når du så har bekreftet får du faktisk en sjanse til å få en større gevinst om du verver flere venner til Kiwi Pluss.

05012016 13

Så vår anbefaling er å melde seg inn i Kiwi Pluss og ikke minst få en sunnere livsstil ved å spise masser av frukt og grønnsaker. Kjøpt på Kiwi selvfølgelig. Så kommer du raskere til din neste bonusreise med SAS EuroBonus.

Og til slutt når registreringen er utført vil du få følgende melding:

050116 14

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *