Kjøp EuroBonus-poeng til 20% rabatt

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS EuroBonus lar deg nå kjøpe inntil 60 000 ekstrapoeng til 20% rabatt. Det laveste antallet poeng man kan kjøpe er 1 000, og kampanjen varer frem til 25. februar.

Du kan kjøpe poeng til deg selv, eller som gave til andre. Poengene er såkalte ekstrapoeng, som ikke teller mot oppnåelse av status.

Rabatten er på 20% uansett hvor mange poeng man kjøper

1 000 poeng koster €20, mens maksbeløpet på 60 000 poeng koster €1200.

Er det verd pengene?

Vi har tatt for oss dette spørsmålet tidligere ved tilsvarende kampanjer, og gjentar her vår vurdering:

Hvis vi ser på uttakstabellen til EuroBonus, ser vi at 60 000 poeng gir deg en tur/returreise til USA i SAS Go, i “best price”. I tillegg må man betale €38 i skatter og avgifter. Den totale kostnaden blir da €1200, eller ca. 10400 kroner i skrivende stund. Det bør være enkelt å finne betydelig billigere billetter enn dette til SAS sine destinasjoner i USA, hvor man attpåtil opptjener bonuspoeng. Det er altså ikke lønnsomt å kjøpe 60 000 poeng for å bruke dem til en USA-tur.

Det som derimot kan være en fornuftig bruk av dette tilbudet, er å kjøpe mindre beløp dersom man mangler noen få poeng for å bestille bonusreisen man har lyst på.

En situasjon som kan gjøre dette tilbudet veldig lønnsomt, er hvis du har et SAS EuroBonus American Express Platinum-kort og har oppnådd en Companion Ticket (klikk her for å lese mer om dette) men ikke har nok poeng til å bestille ønsket reise innen fristen for Companion Ticketetens utløp.

La oss si at du har kun 40 000 poeng på kontoen, men trenger 100 000 poeng for å bestille en Companion Ticket for to personer i Business Class til USA. Da kan du kjøpe disse 60 000 poengene for 10 400 kroner, hvilket gir deg og ditt reisefølge en veldig billig USA-tur i Business Class.

Konklusjon

Dette er ikke en spesielt generøs kampanje, og vi vil ikke anbefale folk å kaste seg over den. Det finnes allikevel tilfeller hvor kampanjen kan lønne seg, som i eksempelet med Companion Ticket nevnt ovenfor. Vi vil dog la det være opp til hver enkelt å vurdere hvor sterkt man trenger noen ekstra poeng på kontoen, og selv bedømme lønnsomheten ut ifra det.

Kommer du til å benytte deg av denne kampanjen? Vi hører gjerne fra deg i kommentarfeltet eller i vårt forum.

Klikk her for å kjøpe EuroBonus-poeng.

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *