Slutt på gratis papiraviser hos SAS

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS har nå annonsert at de vil slutte med gratis papiraviser om bord fra 01. mars 2015. Endringen skjer i takt med økt digitalisering hos forbrukerne.

I en pressemelding fra SAS kommer det frem at det er slutt på gratis papiraviser på gate fra 01. mars i år. Det vil fortsatt være papiraviser tilgjengelig i SAS sine lounger, men de forsvinner altså helt fra gate.

For å kompensere for dette vil SAS utvide utvalget av aviser som er tilgjengelig digitalt via appen deres. Avisene her kan lastes ned gratis til nettbrett eller telefon 22 timer før avreise. SAS appen er tilgjengelig i AppStore, Google Play og Windows Phone store.

– I takt med endringene i forbukeradferden så foretar vi en omprioritering til fordel for en utvikling av digitale løsninger og alternativer, som gjør at man individuelt i langt større grad kan velge å lese det man ønsker, enten det er Financial Times eller lokalavisen, sier Eivind Roald, som peker på at det også er et viktig miljøperspektiv i dette, i tillegg til at man får en forenklet logistikk på alle flyplassene.

Under følger en oversikt over tilgjengelige aviser digitalt:

Norge: Aftenposten, Dagbladet, Dagens Næringsliv og lokale/regionale aviser fra de største byene, som for eksempel Fædrelandsvennen, Stavanger Aftenblad, Bergens Tidende og Adresseavisen,

Sverige: Aftonbladet, Dagens Industri, Svenska Dagbladet

Danmark: Børsen

Internasjonale aviser: China Daily, Die Welt, Financial Times, International New York Times, Le Figaro, The Independent

Readly: Mer enn 12 000 magasiner og aviser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *