Kjøp en Lexus og opptjen inntil 300 000 EuroBonus-poeng!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS og Lexus har inngått et samarbeid i Norge, hvor man ved kjøp av en ny Lexus kan opptjene inntil 300 000 EuroBonus-poeng. Samarbeidet er unikt for det norske markedet, og trådte i kraft fra og med i dag.

Dersom du kjøper en ny Lexus RX 450h kan du tjene 300 000 bonuspoeng, GS 300h og NX 300h gir 200 000 poeng, og ved kjøp av IS 300h opptjener du 150 000 poeng, mens CT 200h gir 100 000 poeng. Selv den laveste bonusen på 100 000 EuroBonus-poeng, er tilstrekkelig for en rundreise til USA i businessklasse.

Dersom du kjøper Lexus med ditt SAS co-brandede American Express kredittkort, vil du opptjene ytterligere EuroBonus-poeng. Kombinerer du dette også med AmEx sin Companion Ticket, er du virkelig på god vei til å utnytte bonuspoengene maksimalt.

La oss si at en Lexus RX 450h koster rundt 1 000 000 kroner med ekstrautstyr. Da vil du med SAS AmEx få 200 000 EuroBonus-poeng på kjøpet. Legg det sammen med de 300 000 poengene kampanjen byr på , så får man da totalt en halv million EuroBonus-poeng. Dette er i høyeste grad teoretisk, da de aller færreste har en million i kreditt på sitt AmEx-kort, og det er ikke sikkert bilforhandleren går med på at hele beløpet betales med kredittkort.

Hva kan du få for 300 000 EuroBonus-poeng?

  • 1 tur/retur-reise til sonen «Pacific» (eks. Australia eller New Zealand) i første klasse med en Star Alliance-partner
  • 2 tur/retur-reiser til sonen «Central/Far east Asia» (eks. Thailand) i businessklasse med en Star Alliance-partner
  • 15 netter på et Radisson Blu-hotell i Europa, Midt-Østen, Afrika eller Asia
  • 5 tur/retur-reiser til USA i SAS Go


Bringer kunden lenger enn noensinne

Lexus og SAS har mye til felles, ikke minst at begge bestreber seg på førsteklasses kundebehandling, sier Jan Christian Holm, leder for Lexus i Norge.

Samtidig ønsker vi å kunne tilby noe ekstra til kundene våre, noe som gjør det enda mer attraktivt å velge Lexus. Med EuroBonus-avtalen kan en ny Lexus bringe kunden lenger enn noensinne, fortsetter han.

På sikt er planen å utvide SAS-avtalen til også å omfatte EuroBonus-poeng ved verkstedbesøk, service, kjøp av ekstrautstyr osv. Dermed vil også eksisterende Lexus-eiere få mulighet til å opptjene EuroBonus-poeng.

Hovedbilde: SAS/Lexus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *