KLM starter flygninger til Austin, Texas – dropper Havana

Austin, Texas

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

KLM utvider igjen nettverket sitt med en ny amerikansk destinasjon. Denne gangen er det Austian i Texas som får fire ukentlige avganger fra Amsterdam neste år. Samtidig forsvinner ruten til Havana på Cuba.

Fra og med 4. mai neste år kan du fly KLM og Skyteam til Austin, Texas. Austin blir dermed KLMs 19. destinasjon i Nord-Amerika. Byen er kjent som USAs nye musikkhovedstad og er også hjem for flere store teknologiselskaper.

– Vi har bygget opp et sterkt transatlantisk nettverk takket være samarbeidet vårt med Air France og Delta Air Lines, sier Pieter Elbers, CEO og President i KLM. Vi jobber kontinuerlig for å gjøre rutetilbudet vårt så bra som mulig. Som en del av dette arbeidet åpnet vi nye ruter til Las Vegas og Boston i sommer. Nå blir også Austin en av våre nord-amerikanske destinasjoner.

Tre avganger i uken

Den nye ruten vil få tre ukentlige avganger, mandag, torsdag og lørdag. Avgangen fra Amsterdam får rutenummer KL667 og tar av fra Schiphol kl. 12:40 med ankomst Austian kl. 16:10 samme dag. Returen fra Austin for rutenummer KL668 med avgang kl.18:00, og ankommer Amsterdam Schiphol dagen etter kl. 10:25.

KLM Airbus 330-200

Ruten skal betjenes med en Airbus A330-300 med 30 seter i World Business Class, 40 seter i Economy Comfort og 222 seter i vanlig økonomiklasse.

Billettene er allerede tilgjengelig for salg via KLMs nettside.

Dropper Havana neste sommer

Schiphol-flyplassen i Amsterdam har de siste årene vært en flaskehals for KLM. Myndighetene har satt et tak på antall avganger fra flyplassen, noe som gjør at KLM svært ofte må lukke en rute for å kunne åpne en ny.

KLM har ikke gått ut offentlig med lukking av noen av sine ruter, men vår kollega The Flying Dutchboy i InsideFlyer.nl har merket seg at det fra og med 4. mai neste år ikke lenger er mulig å bestille reiser til Havana. Dette ser imidlertid ut til å bare gjelde for sommersesongen og at flygninger til Cuba gjenopptas fra 27. oktober 2020.

Forsidefoto: Kate Baucherel / Pixabay 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *