Slik blir Thon Hotel Snø

Thon Hotel Snø

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Neste år åpner SNØ, Norges første innendørs skianlegg, på Lørenskog rett utenfor Oslo. SNØ vil by på snødekte løyper året rundt for både langrenn, snowboard og alpint. Et skikkelig vintersportssted behøver også et hotell og i 2021 åpner Thon Hotell Snø.

Thon Hotels bygger et nytt ski-in/ski-out-hotell ved helårsarenaen SNØ på Lørenskog. Det nye hotellet har fått navnet Thon Hotel Snø.

– Vi gleder oss til å ferdigstille Thon Hotel Snø. Dette er et helt spesielt prosjekt. Fra resepsjonsområdet og restauranten kan gjestene våre se rett inn i helårsarenaen, med utsikt over alpinbakken og langrennsløypene. Her blir det ski-inn/ski-out – rett fra hotellet, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen. – Vi samarbeider med en rekke aktører på Lørenskog for å skape helhetsopplevelser rundt vintersport, trening, mat og rekreasjon.

SNØ Oslo

Snødekte løyper hele året

Snøporten er den nye bydelen ved Lørenskog stasjon. Sentrert rundt SNØ, Norges første helårsarena for snøopplevelser, vil Snøporten bli et unikt og nyskapende bydelsprosjekt med kunnskapsklynge innenfor sportsrelatert næringsvirksomhet. I tillegg får bydelen hotell, serveringssteder, forretninger og boliger.

– Bydelsprosjektet Snøporten er innovativt. Her bygges det ikke bare skiarena og hotell, men en helt ny bydel. Det tilbys en rekke aktiviteter som passer for barnefamilier, bedrifter, idrettsutøvere og vennegjenger. Dette blir en attraktiv helårsdestinasjon for å holde kick-offs, teambuilding og konferanser. Thon Hotels skal også drifte restauranten og konferansesenteret inne på SNØ, og dette åpner allerede i januar 2020. Det gleder vi oss til, sier Morten Thorvaldsen.

Selv om Thon Hotel Snø først åpner i 2021, finnes det andre hoteller i området dersom du vil legge skiferien til Lørenskog, blant annet Thon Hotel Triaden.

Det er designansvarlig i Olav Thon Gruppen, Sissel Berdal Haga Thon, og interiørarkitekt MNIL, Trond Ramsøskar, som står bak interiør og design ved Thon Hotel Snø.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *