Kraftig passasjervekst for Norwegian i april

Norwegian Boeing 737 MAX

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegians trafikktall for april viser at selskapet hadde 1,4 millioner passasjerer. Dette er rundt 50 prosent flere passasjerer enn måneden før.

I månedsskiftet til april startet Norwegian sommerprogrammet, og produksjonen er derfor økt med mer enn 50 prosent fra mars. Til tross for antallet nye ruteåpninger, er fyllingsgraden fortsatt høy. Punktligheten er noe påvirket av kapasitetsutfordringer ved flere flyplasser, men Norwegian har likevel gjennomført mer enn 99 prosent av alle oppsatte flyvninger. Bookingtallene for sommeren er svært positive, og selskapet ser samtidig at flere bedriftskunder ønsker å fly med Norwegian.

Den siste måneden har 1,4 millioner passasjerer valgt å fly med Norwegian. Dette er mer enn en dobling på to måneder, og jeg er glad for at reiselysten fortsetter å stige. Vi har økt tilbudet betydelig på kort tid, og har samtidig styrket inntjeningen.

Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Norwegian hadde 1 400 396 passasjerer i april, mot 59 431 i april 2021. Fyllingsgraden var på 78,7 prosent. Kapasiteten (ASK) var 2 242 millioner setekilometer, mens faktisk passasjertrafikk (RPK) var 1 764 millioner setekilometer. I april hadde Norwegian i gjennomsnitt 60 fly i drift, og 99,3 prosent av oppsatte flyvninger ble gjennomført. Punktligheten var 82,6 prosent.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *