Emirates lanserer Premium Economy opplevelsen på A380

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Reisende kan se frem til enda en unik Emirates-opplevelse når flyselskapet nå lanserer Premium Economy om bord på utvalgte ruter som flys med A380.

Den nye kabinen har luksuriøse seter, mer benplass og en service som utfordrer mange andre tilbud i Business-segmentet. Tilbudet er tilgjengelig på utvalgte, populære ruter som flys av A380, og kan bookes fra 1. juni. Premium Economy blir tilgjengelig til og fra London, Paris, Sydney fra 1. august, og Christchurch, New Zealand fra desember.

Emirates er det eneste flyselskapet i Midtøsten-regionen som tilbyr en slik Premium Economy-kabin.

Som med alt annet vi gjør vil Emirates Premium Economy bli enestående i sin klasse. Vi har detaljert fokus på hvert eneste ledd i kunde-opplevelsen, og reisende som oppgraderer fra Economy vil få god verdi.

Siden vi først introduserte våre Premium Economy-seter i januar 2021 har de positive tilbakemeldingene og etterspørselen vært enorm. Vi har for tiden seks A380-fly som har denne kabinen installert, noe som begrenser utrullingen. Men vi har intensjon om å tilby denne opplevelsen til mange flere markeder i nettverket vårt. I november starter vi arbeidet med å installere Premium Economy i 67 A380- og 53 Boeing 777-fly. Når dette arbeidet er gjennomført har vi 126 fly med denne nye kabinen, samt at de er oppdatert med det nyeste interiøret i alle kabiner. Dette er en stor investering som skal sikre at kundene våre har den beste opplevelsen i luften med oss.

Sir Tim Clark, President Emirates Airline.
Emirates lanserer Premium Economy. Foto: EK/PR

Den nye Premium Economy-kabinen vil være i en klasse for seg selv. Setene er trukket i skinn av høyeste kvalitet med søm-detaljer samt tre-detaljer. Hvert sete er designet for å gi optimal komfort og støtte med en hodestøtte som kan justeres seks ulike veier, samt støtte for bena. Setene har en generøs ‘seat pitch’ på 101 cm, som er en standard måte å måle avstanden mellom setene fra bakerste festepunkt til samme punkt på setet foran. De er nesten 50 cm brede og kan lenes bakover til en komfortabel posisjon og med god plass til å strekke seg godt ut. Andre detaljer som er med på å gjøre opplevelsen komfortabel og praktisk er ladepunkter i setet som er lett tilgjengelig, samt at både spisebordet, og det mindre cocktail-bordet, er bredere enn vanlig.

Emirates lanserer Premium Economy. Foto: EK/PR

Skjermen foran setet er 13,3 tommer stor hvor kundene kan nyte et stort utvalg av musikk, filmer, TV og nyheter fra Emirates prisbelønte underholdningsplattform ice.

Les hele den engelske pressemeldingen her

For mer informasjon om den nye kabinen, se her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *