Kun i dag: 20% rabatt på Wizz Air

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Wizz Air har en kampanje som gir 20% rabatt på billetter som bestilles i dag, 8. januar. Tilbudet forutsetter medlemskap i Wizz Discount Club.

Wizz Air er et lavprisselskap som flyr fra en rekke byer i Norge til Øst-Europa. For folk som bor på Østlandet er Sandefjord Torp nærmeste flyplass.

Wizz Discount Club koster 279 kroner per år for et standardmedlemskap, og omfatter deg selv pluss reisefelle. Medlemskapet gir en garantert minimumsrabatt på 90 kroner per flyvning, samt en besparelse på 42 kroner for hver store håndbagasje og innsjekket bagasje kjøpt på nett. Når vi legger til dagens rabatt på 20 %, ser vi at det vil lønne seg å bli medlem.

Wizzair offer

Her er fordelene med standardmedlemskap:

  • Garantert minimumsrabatt  på 90 NOK på hver flygning på alle priser* fra 189 NOK, når som helst i løpet av medlemskapsperioden. Hvis prisene er under 189 NOK er det ingen garantert rabatt.
  • Du sparer 42 NOK på hver store håndbagasje og innsjekket bagasje kjøpt på nett.
  • Umiddelbar tilgang til rabatter: billettprisene med rabatt og de reduserte bagasjegebyrene kan bookes like etter medlemskapsaktiveringen.
  • Standardrabatter  spar enda mer når du reiser sammen med et familiemedlem eller venn! Rabattene gjelder også for medlemmets reisefelle (reiser på samme bestilling som medlemmet, maksimalt to passasjerer per booking).
  • Eksklusive kampanjer: få informasjon om kampanjetilbud kun for medler på e-post før andre og få adgang til tilleggsrabatter

Klikk her for en fullstendig oversikt over Wizz Discount Club.

 

Hovedbilde: Wikimedia Commons/Adrian Pingstone

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *