Lufthansa Group satser på langdistanseruter for fritidsreisende med Eurowings

Eurowings Airbus A330-200

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Lufthansa Group har annonsert planer om å satse tungt på turistbaserte langdistanseruter fra sine knutepunkt i Frankfurt og München. Edelweiss i Zürich og de første Eurowings langrutene fra München har vært en suksess, og dette ønsker flyselskapet nå å bygge videre på.

Dette innebærer at Eurowings nå også vil fly fra Frankfurt, samt at det vil kommer flere nye ruter også fra München. Første flygning for Eurowings fra Frankfurt vil finne sted høsten 2019.

Eksotiske feriedestinasjoner i vintersesongen

Første steg i utvidelsen vil være flygninger fra Frankfurt til de populære ferieøyene Mauritius og Barbados. Disse rutene åpner når vinterprogrammet starter i oktober i år. Det kommer også en ny rute til Windhoek i Namibia, i tillegg til at flere andre destinasjoner er under planlegging. Alle de nye rutene kan bookes fra og med 13. mars 2019.

Mauritius
Fra i høst kan du fly direkte fra Frankfurt til Mauritius. Foto: Ymon / Pixabay

Eurowings har allerede flere vellykkede langdistanseruter fra München siden oppstarten i 2018. Fra og med vinterprogrammet 19/20 skal Eurowings også fly til Bangkok fra den bayerske hovedstaden. Det er også flere nye ruter fra München under planlegging.

Drar nytte av Lufthansas omfattende nettverk

– Lufthansa Group er i dag en av de største ferieleverandørene i Europa og etterspørselen er stadig økende. Det er derfor naturlig for oss å utvide i Frankfurt og München. Dette vil befeste vår posisjon i markedet ytterligere. Lufthansas eksiterende nettverk til disse knutepunktene vil gjøre det lettere for våre kunder å reise til verdens vakreste steder i fremtiden, sier Harry Hohmeister, Chief Commercial Officer Network Airlines i Lufthansa.

Lufthansa vil støtte markedsføringen av de nye rutene ved hjelp av sitt omfattende internasjonale salgsapparat og etablerte bakketjenester.

– Vi har allerede bevisst at vi greier å håndtere flere varemerker og knutepunkter sentralt, sier Hohmeister. – Vi vil nå benytte denne kunnskapen til å styrke vår posisjon i fritidsmarkedet.

Airbus A330-200

For å gjennomføre denne ekspansjonen skal Eurowings bruke totalt syv Airbus A330-200, med inntil 310 seter. Deler av denne flåten disponeres i dag av Sun Express Deutchland. Kapasiteten skal fordeles likt mellom Frankfurt og München.

Eurowings Best Class
Eurowings premium economy-produkt Best Class

Foto: Lufthansa Group / Eurowings

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *