Qatar Airways lanserte ny økonomiklasse og syv nye ruter på ITB Berlin

Qatar Airways ny økonomiklasse ITB Berlin

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Qatar Airways er kjent for å bruke reiselivsmessen ITB Berlin til å lansere nye produkter. I år hadde flyselskapet på forhånd annonsert at de vil vise fram sitt nye økonomiklasse-produkt, som ble avduket under en pressekonferanse i går.

Qatar Airways brukte åpningsdagen på ITB Berlin, verdens største reiselivsmesse, til å avduke et helt nytt økonomiklasseprodukt. Foruten flyselskapets konsernsjef Akbar Al Baker, var også Qatars ambassadør til Tyskland, Sheikh Saoud Bin Abdulrahman Al Thani og Berlins borgermester Michael Müller, tilstede under lanseringen.

Experience Economy Class Like Never Before

Qatar Airways’ nye økonomiklasse har sete som kan lenes 19 grader, mer benplass, doble bord, 13,3’’ skjerm med 4K oppløsning og type C USB-tilkobling for rask lading. I tillegg til et oppdatert hardt produkt lanseres også et nytt måltidskonsept kalt Quisine. Quisine skal omdefinere service i økonomiklasse med et helt nytt servise og en mer omfattende meny. Mer mat blir det også, med 20% større forrett, 25% større hovedrett og hele 50% større dessert.

Quisine-konseptet skal også gjøre flyselskapet mer bærekraftig og miljøvennlig. Bruken av engangsplast skal reduseres til fordel for resirkulerbare og biologisk nedbrytbare produkter.

Passasjerer vil også få glede av opptil 10 ganger raskere bredbånd i luften og et nytt underholdningssystem med over 4000 filmer og serier å velge i.

Den beste opplevelsen for alle passasjerer

Qatar Airways er kjent for å bruke ITB Berlin til lansering av nye produkter. I 2017 lanserte selskapet sitt revolusjonerende business class-produkt QSuite. QSuite ble kåret til verdens beste business class og beste business class-sete av SkyTrax i fjor.

– Vi er svært stolte av å kunne avduke vår nye økonomiklasse her på ITB. Vår ambisjon om å levere den beste opplevelsen gjelder for alle våre passasjerer, ikke bare i premiumklasser. Vårt nye økonomiklassesete, med god tilbakelening og mer benplass, vil sikre at våre passasjerer i økonomiklasse kommer uthvilt fram til sine destinasjoner. Vi håper alle besøkende på ITB besøker standen vår, slik at de kan oppleve dette unike produktet selv, sier Al Baker.

Nye ruter

Qatar Airways benyttet også anledningen til å annonsere syv nye flyruter med oppstart i 2019. De nye rutene går til Lisboa, Malta, Rabat, Langkawi, Davao, Izmir og Mogadishu.

– Vi er svært glade for å legge til syv nye destinasjoner i vårt raskt voksende globale rutenettverk senere i år, og å kunne gi våre passasjerer mulighet til å reise akkurat hvor de vil, sier Al Baker.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *