Første SWISS Airbus A340 med nytt kabininteriør tilbake i trafikk

SWISS Airbus A340

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Ryktene om Airbus A340 sin død er betydelig overdrevet, skal vi tro flyselskapet SWISS. Flyselskapet startet for en tid tilbake arbeidet med å gi kabinen i sine fem A340-300 fly en fullstendig overhaling. I går var det første av de fem flyene tilbake i lufta med nytt interiør.

Det første av SWISS sine Airbus A340 med helt ny kabininnredning i alle tre klasser tok av fra Zurich i går på sin første normale flygning. Flyet med registreringsnummer HB-JMH tok av mot Tokyo kl. 13:26 som LX160.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Ferdig før sommeren

HB-JMH er det første av SWISS sine fem Airbus A340 som får en fullstendig overhaling av kabinen fra nese til hale. De fem flyene tas ut av trafikk en av gangen og slik timeplanen ser ut nå vil samtlige fly være oppgradert før sommeren.

Oppgraderingsprogrammet innebærer utvikling og installasjon av nye seter for First, Business og Economy Class. Det installeres også et helt nytt underholdningssystem som også tilbyr internettforbindelse. Det installeres også helt nye galley, omfattende modernisering av hele interiøret, og ny og moderne belysning. Oppgraderingen vil løfte komforten til samme nivå som den vi finner i selskapets Boeing 777-kabiner.

Foruten Tokyo, bruker SWISS sin Airbus A340-flåte på destinasjoner som Boston, Johannesburg, Shanghai og Tel Aviv. SWISS har fem Airbus A340 i flåten i dag, sammen med 14 Airbus A330 og ti Boeing 777-300ER. Flyselskapet tilbyr per i dag 24 destinasjoner i sitt langdistiansenettverk.

Foto: SWISS

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *