British Airways forbedrer First Class

Afternoon Tea

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

British Airways ruller mot slutten av måneden ut en oppgradering av sitt First Class-produkt. Oppgraderingen vil omfatte nytt sengetøy, fasiliteter og menyer som ifølge flyselskapet selv skal matche et ærverdig femstjerners hotell.

British Airways’ First Class-passasjerer vil fra 31. mars bli tilbudt sofistikert nattøy fra det luksuriøse britiske motemerket Temperley London. Det nye nattøyet matcher de nye toalettmappene i Temperleys «Star»-design. Toalettmappene vil bli fylt med produkter fra det britiske hudpleiemerket ELEMIS, med produkter fra den annerkjente Ultra Smart Pro-Collagen-serien.

Afternoon tea

Flyselskapets kokker har også satt sammen en ny a la carte-meny som fokuserer på sesongen friske råvarer. Den nye menyen blir servert på et elegant servise av benporselen som er skreddersydd for British Airways av den britisk servicedesigneren William Edwards. Det nye serviset ledsages av moderne bestikk fra Studio William og glass fra Dartington.

Denne bildekrusellen krever javaskript.

British Airways vil også introdusere en ny afternoon tea service, en britisk selskapstradisjon med røtter tilbake til 1840-tallet. Foruten et rikt utvalg av te vil dette lette måltidet by på et utvalg av smørbrød, delikat bakverk og scones.

– I vårt hundreårs jubileumsår har vi jobbet med noen av de beste britiske designere og produsenter for å gjøre en reise i First med British Airways til en uforglemmelig opplevlese, sier Carolina Martinoli som er ansvarlig for kundeopplevelse i British Airways.

Bedre nattesøvn

Et nytt luksuriøst sengetøy og en myk overmadrass av skumgummi skal gjøre det enda bedre å sove i British Airways’ First Class. Reisende vil også få et stilig nytt dagteppe og nye puter.

British Airways First Class

Underholdningssystemet skal også pares med nye hodetelefoner fra den britisk HiFi-leverandøren Meridian.

Reisende i First Class vil fortsatt ha tilgang til British Airways’ eksklusive First Wing på Heathrow terminal 5. Den nye First Wing ble avduket i 2017 og tilbyr privat innsjekkingsområde med dedikert sikkerhetskontroll, med direkte tilgang British Airways First Lounge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *