Lufthansa feirer Oktoberfest med fatøl og tradisjonelle klesdrakter om bord

Oktoberfest hos Lufthansa

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nå er det ikke lenge til vi snart skal få se Lufthansas kabinpersonale i tradisjonelle bayerske folkedrakter igjen – det er tid for Oktoberfest! I tillegg blir det også ferskbrygget øl på fat å få på utvalgte flygninger.

Bayerske folkedrakter på utvalgte flygninger i forbindelse med Oktoberfest i München har blitt en årlig tradisjon hos Lufthansa. I år kan passasjerene også glede seg over å få servert ferskbrygget fatøl om bord. Det er også utviklet en eksklusiv Oktoberfestmeny for passasjerer i Business Class som passer perfekt med ølet som serveres.

Lufthansa Oktoberfestantrekk
For tredje år på rad er det Angermaier som kler opp kabinbesetningen i Dirndl og Lederhosen.

New York, Singapore og Shanghai

Den første flygningen hvor kabinpersonalet kler seg i tradisjonelle folkedrakter tar av München 19. september med kurs for New York (Newark). Deretter følger München – Singapore 25. september og München – Shanghai 6. oktober. I tillegg vil kabinpersonalet hos Lufthansa og Lufthansa CityLine også bruke tradisjonelle klesdrakter på utvalgte europeiske flygninger.

For tredje år på rad er det Angermaier som sørger for skreddersydde Dirndl og Lederhosen for Lufthansa i anledning verdens største folkefestival.

Også ansatte i terminalen og Lufthansas First Class-lounger vil kle seg ulike varianter av de bayerske klesdraktene.

Fatøl og Oktoberfestmeny satt sammen av kabinbesetning

Ferskbrygget fatøl om bord på Lufthansas flygninger er faktisk ikke et nytt påfunn, men går helt tilbake til 1960-tallet. Nå kommer ølfatene endelig tilbake om bord. Fatene som benyttes er laget spesielt for å brukes om bord i fly. Kullsyretrykket reguleres med en ventil som sørger for at trykket ikke blir for høyt, slik at man trygt kan tappe øl 30 000 fots høyde.

Ølfat
På 1960-tallet kunne du også få servert fatøl om bord av «Lufthansa Senator Service». I år kommer endelig tilbudet tilbake.

Passasjerer i Business Class kan også vente seg en spesiell Oktoberfestmeny som er utviklet av LSG Sky Chefs i samarbeid med Lufthansas kabinpersonale. Menyen består blant annet av oksetartar med trøfler, Røye med rieslingsaus og Bavarious med pistasjpesto. Menyen vil være tilgjengelig på interkontinentale flygninger i september og oktober.

Oktoberfest i loungene

Det blir Oktoberfest i Lufthansa-loungene også. I år som i fjor vil det bli konsumert mer enn 4 000 kg kjøttpudding, 38 000 pretzels og 750 kg hvite pølser i de 12 loungene på flyplassen i München. First Class-loungene er selvfølgelig også med, og her vil det bli servert Oktoberfest-suppe og and tilberedt på tradisjonelt vis.

Det er med andre ord mange gode grunner til å velge Lufthansa om du skal ut og fly de neste ukene!

Foto: Lufthansa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *