Lufthansa lanserer langdistansebilletter uten bagasje

Lufthansa lanserer langdistansebilletter uten bagasje

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Lufthansa lanserer langdistansebilletter uten bagasje i Skandinavia og tar dermed opp kampen med Norwegian.

– Få en bedre deal, la kofferten bli igjen hjemme, skriver Lufthansa på sine hjemmesider. Reiser du med bare håndbagasje kan du reise til seks utvalgte destinasjoner i USA for en lav pris.

De seks destinasjonene er Miami, New York, Orlando, San Francisco, Tampa og Los Angeles og prisene er som følger:

Fra Til Pris fra
Oslo New York 2300 kr
Oslo Los Angeles 2400 kr
Oslo Miami 2600 kr
Oslo Orlando 2600 kr
Oslo Tampa 2600 kr
Oslo San Francisco 2800 kr

Disse prisene inkluderer både mat, drikke og 25% bonuspoeng til Eurobonus. En tur-retur fra Oslo til New York utgjør det bare 1225 Eurobonuspoeng hvis man flyr via Munchen. Norwegians billigste billetter mellom de samme byene får du til 2298 kr. De inkluderer ikke mat og drikke, så det er ingen til om at dette er en god pris.

– Vi er svært tilfreds med å prøve dette produktet på utvalgte interkontinentale ruter. Våre skandinaviske passasjerer har nå muligheten til å nye fordelene ved et bredere utvalg av billettyper på langdistanseruter, sier salgsdirektør i Lufthansa Group Gabriel Leupold ifølge Business.dk.

Tilleggstjenester

Light-billetter ble introdusert i Europa i 2015, men nå er den også innført på langdistanse fra Norge, Sverige og Danmark til USA. Skulle du ombestemme deg etter en lang dag på shopping er det mulig å kjøpe både ekstra kolli eller setereservasjon.

Ekstra bagasje Pris
Ett kolli opp til 23 kg USD 60 hver retning på lufthansa.com
USD 100 hvis det kjøpes på flyplassen

Lufthansa flyr ikke direkte fra Oslo til USA, så du må mellomlande i Frankfurt eller Munchen på veien. Har du et Star Alliance gullkort har du tilgang til lounge på veien, men ikke ekstra kolli som man vanligvis får.

For å få disse prisene må du kjøpe billetten minimum 14 dager i forveien og være borte minst 6 netter eller natt til søndag.

Forsidefoto: Andreas Wiese / Lufthansa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *