Giveaway: 10 heldige lesere får gratis bagasjelevering av LuggAgent

LuggAgent - bagasjen din levert direkte på døren.

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

LuggAgent gir gratis bagasjelevering, direkte på døren, til ti heldige lesere av InsideFlyer.

LuggAgent har spesialisert seg på å tilby bagasjelevering over hele verden, noe som gjør reisen lette for reisende som vil spare seg bryet meg å drasse rundt på tunge kofferter eller annen bagasje. LuggAgent er godt etablert i hjemmemarkedet sitt i Asia og ønsker å utvide i det europeiske markedet. De ønsker derfor å la 10 heldige lesere få prøve tjenesten.

Du kan lese mer om LuggAgent og hvilke flyplasser de betjener her.

Prøv LuggAgent gratis!

Vil du prøve hvordan det er å reise uten en tung koffert på slep, er dette for deg. Alt du behøver å gjøre for å være med i konkurransen er å gå til konkurransesiden og oppgi e-postadressen din.

Når du deltar i konkurransen registrerer du deg samtidig som abonnent på nyhetsbrevet vårt. Nyhetsbrevet vårt er genuint interessant lesing for alle som er interessert i reise, så vi anbefaler at du melder deg opp selv om du ikke ønsker å delta i konkurransen. Skulle du mot formodning ikke finne nyhetsbrevet vårt interessant er det lett å melde seg av igjen.

Dette kan du vinne

 • Ett stk. bagasje levert på døren på ankomstdagen, levert av LuggAgent.

Detaljer

 • Bagasjelevering omfatter henting og levering av bagasje mellom flyplass, togstasjon og hotell, så du slipper å slepe rundt på kofferten om du akkurat har ankommet eller skal til å forlate stedet du er på.
 • Bagasjen kan være en koffert, pappeske, ryggsekk, håndveske, sykkel eller skiutstyr.
 • LuggAgent betjener i dag rundt 50 byer verden over.
 • Verdikoden er gyldig til og med 31. desember 2018.
 • Tjenesten leveres i henhold til LuggAgents normalt betingelser og personvernspolicy.

LuggAgent

Øk vinnersjansene dine

Etter at du har meldt deg på konkurransen mottar du en personlig henvisningslenke som du kan dele i sosiale medier for å få ekstra lodd i trekningen. For hver person som deltar gjennom din henvisningslenke får du ett ekstra lodd i trekning, maksimalt tre ekstra lodd.

Vi ønsker lykke til, vinnerne trekkes den 23. juli 2018.

Følg InsideFlyer på Facebook og hold deg oppdatert på det siste innen reisenyheter, reisedeals og konkurranser.

Betingelser

 • Premie: 10 bagasjeleveringer fra LuggAgent
 • Krav for å delta: Deltagere må oppgi navn og e-postadresse via konkurransesiden. Ved å gjøre dette godtar du betingelsene for konkurransen.
 • Deltagere kan opptjene inntil tre ekstra lodd for personer som melder seg på konkurransen gjennom den personlige henvisningslenken som du mottar etter at du har meldt deg på.
 • InsideFlyer forbeholder seg retten til å vurdere om oppføringer i konkurransen er gyldige.
 • De ti vinnerne vil bli tilfeldig valgt. Vinnerne vil bli kontaktet innen syv dager etter konkurransens slutt. Vinnere som blir kontaktet må svare innen 14 dager. I tilfeller hvor vinneren ikke kan verifiseres eller ikke svarer innen 14 dager, trekkes en ny vinner.
 • Ved å delta i konkurransen godtar du samtidig å motta nyhetsbrev fra InsideFlyer. Du kan selvfølgelig melde deg av nyhetsbrevet når som helst. E-postadressen din vil ikke på noen måte bli solgt eller distribuert til tredjepart.
 • InsideFlyer og samarbeidspartnere kan ikke holdes ansvarlig for manglende evne til å levere premien som ligger utenfor vår kontroll, men vi vil selvfølgelig gjøre det vi kan for at rettmessige vinnere mottar premien innen rimelig tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *