Fra München til Marrakech for første gang

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I løpet av kort tid vil orientalsk stil bare vær fire timer unna München. Fra og med søndag 30 oktober, vil Lufthansa fly til Marrakech, Marokko for første gang. Det vil da være flyforbindelse mellom den marokkanske byen med selskapets hub München to ganger i uken. En Airbus A321 modell flyr fra München hver fredag kl 10:45 og på søndager kl 11:50.

Rutetidene gir perfekte forbindelses muligheter fra tyske- og andre europeiske flyplasser. Hvis du ønsker reisen enda mer komfortabel, kan du vele å gjennomføre turen i Business Class.

«Med Marrakech i vår portefølje kan vi tilby våre kunder en populær helårsdestinasjon som byr på mange kulturelle høydepunkter for ferie og studiereisende. I tillegg til Marrakech, vil våre passasjerer ha et utvalg av 22 attraktive feriedestinasjoner i vinter»

Thomas Winkelmann, CEO hub München, Lufthansa

Andre destinasjoner

Denver og Teheran, er også nye destinasjoner denne sommeren. Endring av vinterprogrammets flytider for vinteren. Los Angeles, Miami og Tel Aviv flys med en hyppigere frekvens. Odessa, Porto og Debrecen i Ungarn er også i selskapets planer. Flyreiser til den polske byen Rzeszów starter i vinter fra München, i stedet for fra Frankfurt. Det er også flere ukentlige forbindelser til Ancona og Graz. Flytilbudet til Malta har også blitt fordoblet. Totalt tilbyr Lufthansa 2250 ukentlige flyvninger fra München til 118 mål på fire kontinenter i dette  årets vinterprogram.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *