NH Hotels – Waalwijk

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Waalwijk, sa du??? Vel, det er kanskje ikke den typiske destinasjonen for en Norsk middelklassefamilie på høstferie, men ikke utelukk at du skal bo her allikevel. Waalwijk er nemlig stedet du finner en av Nederlands største fornøyelsesparker – Efteling.

Selv skulle jeg ikke ut og jage snøhvit, jeg skulle på jobb i Tilburg. Tilburg ligger rett i nærheten og er en riktig koselig by, som tidligere var sentrert rundt tekstilindustri. Ihvertfall inntil Kina overtok det meste av dette. Nå er imidlertid Tilburg kommet seg igjennom krisen og fremstår som en hyggelig småby med lave murhus og koselige smågater…

OG PUB’er!!! – hvilket er årsaken til at jeg endte opp med å teste NH Hotels i Waalwijk. Min kollega hadde ankommet kvelden før og var installert på Tilburg City Hotel, som er sentralt i byen. Da jeg voknet for å gå til flytoget og reise ned og møte han hadde vedkommende allerede sendt en rekke krakilske eposter om at hotellet var katastrofe og at det var umulig å sove der. Mailene var skrevet utover hele natten og var således selvforklarende. De innlagte fy-ordene i epostene var derfor unødvendige (om enn understrekende), men det hele løftet selvfølgelig mitt eget humør.

Løsningen på historien ble altså å bytte til NH Hotels i Waalwijk. Like ved Snøhvit sitt palass. Hotellet er moderne og flott, med en fin og fresh lobby.

Flott lobby
Flott lobby

Bygget var således ikke nytt, men det hadde blitt totalrenovert innenfor de to seneste årene. I lobbyen finner du også en bar og restaurant. Frokostrestauranten er i etasjen ovenfor. Bar-restauranten er faktisk riktig koselig. Såpass koselig at vi tok jobbmiddagen her istedenfor en fjong restaurant vi hadde booket på forhånd. Det var en passe fyldig meny og de fleste av oss gikk for en god kremet tomatsuppe og en saftig biff. Forbausende bra. Om du er vinelsker vil du nok ikke kose deg like mye, ettersom personalet knapt er vinkjennere. Men de trodde muligens at «den var Spansk». Det var de sikkert. Maten var god, og atmosfæren helt fin.

Rommene er selvfølgelig ikke Ritz og Four Seasons standard, men det er helt ok. I Norsk sammenheng tenker jeg Rica som en bra sammenligning.

Rommet sett fra inngangsdøren
Rommet sett fra inngangsdøren

Det var en god arbeidspult, noe som slett ikke alltid er tilfellet på hoteller, og en helt grei sittegruppe. Sengen var grei nok. Jeg sov som en stein, men det var ikke Marriott standard. Litt tynne og stive dyner og trekk. Helt klart billig, billig, billig…

Hotellet har gratis internet. Du må spør om voucher i lobbyen, men får flere hvis du har mange devicer. Null problem. Sykt raskt var det ikke, men det var stabilt og fungerte over alt.

To ting de ikke hadde, og som jeg savnet, var air condition og minibar. Ikke en gang kjøleskap var det, noe som jeg synes er skikkelig tustete. Vannkoker og kaffe var det derimot.

Badet var også relativt nytt og fresht. Ingenting å si på det. Dusj, badekar og fornuftig utformet (heller ikke en selvfølge, desverre).

Du kan spille sjakk på badet om du kjeder deg.
Du kan spille sjakk på badet om du kjeder deg.

Konklusjon:
Dette er ikke noe luksushotell, men for prisen er det ingenting å utsette altså. Man må rett og slett se alt i forhold til hva man betaler. Om du skal bo i området og har tilgang til bil er dette en no-brainer.

Terningkast 7 av 10

 

[box style=’info’] Quickfacts:
Lokasjon:
Wallwijk / Tilburg, Nederland
Rompris:
Betalte 99 Euro per natt (ca 800,- NOK).
Bonuspoeng opptjent / program:
Ingen, men du kan tjene opp på partnere som f.eks Iberia eller hotellets eget program

Hjemmeside:  NH Hotels Waalwijk

Fordeler: Rent, fresh, nyoppusset og stille. Bra restaurant / bar og flott frokost.
Ulemper: Mangler minibar, kjøleskap og air condition.

[/box]

[box style=’note’]Har du kommentarer, spørsmål eller egne erfaringer? Klikk her og del dem med oss [/box]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *