Nikki Beach åpner nytt Resort & Spa – hvor spør du kanskje ? Dubai selvfølgelig

Nikki Beach virke

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nikki Beach Worldwide kunngjør at Nikki Beach Resort & Spa Dubai, den fjerde i den ikoniske merkevare globale rekke stilige stranden og urbane retreater, er satt til å åpne sine dører denne julen., Åpningen av det nye anlegget signaliserer en betydelig milepæl for merkevarem, etter lanseringen av Nikki Beach Dubai Restaurant & Beach Club tidligere i år.

Utviklet av Meraas, er Nikki Beach Resort & Spa Dubai en innbydende hotell eiendom. Med fantastisk hav og skyline utsikt, et stort utvalg av rom, spennende fritids og restauranter. Dette er nok en luksus resort på Pearl Jumeirah og har egen privat 450 meter lang sandstrand, og har 132 taster som omfatter 117 rom og suiter og 15 villaer sammen 63 private boliger.

«Nikki Beach merkevaren handler om å feire livet, med infusjon av eventyr og moro hver eneste dag. Den nye resorten lever etter denne filosofien, og i sammenheng med pulserende Dubai. Sier Jack Penrod, grunnlegger og eier av Nikki Beach Worldwide.

«Nikki Beach Resort & Spa Dubai er kjedens flaggskip i Midt Østen, og kan skilte med Nikki Beach største fotavtrykk i verden.»

 

Åpnet i julen

«Nikki Beach Resort & Spa Dubai gir en ny dimensjon til byens voksende gjestfrihet, med en distinkt tilnærming til luksus livsstil. Resorten med sin dynamiske off-the-cuff personlig service erfaring, tilbyr privatliv og avslapnings muligheter, i tillegg til topplinjen fasiliteter. Det nye hotellet har fokus på strandliv, ferie og underholdning,  som er i tråd med Meraas forpliktelse til å bidra til Dubais mangefasetterte reiselivsstrategi «, sier Cherif Hosny, Chief Hospitality Officer, Meraas.

Rommene, suitene og villaene er alle utstyrt med underholdnings systemer, stemningsbelysning, gratis høyhastighets Wi-Fi, en personlig minibar og fantastisk utsikt over Persiabukten eller Dubais silhuett. Sporting en strand-chic estetiske, resort rommene og suitene har Nikki Beach  lyse hvite, bleke blues og naturlige tre elementer, som skaper store paradiser full av naturlig lys og frisk luft. For en mer overbærende gjest opphold, strand villaer tilbyr en eksklusiv bolig med direkte tilgang til stranden, privat basseng og solvarme terrasser.

Hotellets beliggenhet på Pearl Jumeirah gjør det lett tilgjengelig fra byens viktigste transportårer, inkludert Sheikh Zayed Road og Jumeirah Beach Road, samtidig som den gir en følelse av isolasjon. Minutter fra den nye Etihad Museum og Union Flag, og innen seks miles fra Dubai Mall og fremste restauranter og shopping CITY WALK, er anlegget et flott springbrett inn i en utforsking av byen.

Pressemelding: Visit Dubai

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *