Nok en gang: SAS med tilbud til Houston i både kroner og poeng

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Både i april, mai og juni har vi skrevet om nye tilbud SAS lanserer for sine rute mellom Stavanger og Houston, og sannelig har de ikke et godt tilbud også nå i juli.

Poengtilbud

SAS tilbyr igjen billetter for EuroBonus-poeng for halv pris. Det vil si at du slipper unna med bare 50 000 poeng + skatter ogavgifter for en billett mellom Norge og Houston. Tilslutningsbillett med SAS (og enkelte Widerøe ruter) er inkludert i prisen. Det kan også være verd å merke seg at barn mellom 2 og 11 år betaler halv pris også på poengkampanjene.

Tilbudet gjelder frem til 15 juli, og du må reise i perioden 10 juli til 31 august. Så har du ikke planlagt sommerferien, og har poeng på konto, kan du jo vurdere Texas som årets feriedestinasjon.

0907 02

Mer info hos SAS på denne linken.

Kronetilbud

Har du ikke poeng nok, behøver du ikke å fortvile. For bestiller du senest 12 juli, kan du få billetten til bare kr 9 999,- og reis i perioden 16. juli – 29. august 2015. Hjemkomst senest 31. august. (ruten flys ikke i perioden 28. juli – 11. august). Denne prisen har SAS også tilbudt tidligere, og er under halv pris av hva den normalt koster. I tillegg opptjener du jo godt med bonuspoeng på en slik tur.

Som SAS skriver på sine hjemmesider:

SAS flyr direkte fra Stavanger til Houston, Texas, alle dager unntatt tirsdag.

Vi har satt opp flytider som gjør at du får tilnærmet full dag på jobb i Norge før utreise og full arbeidsdag i Houston før returflyvningen. Vi flyr fra Stavanger kl. 16.00, og ankommer Houston kl. 19.40, lokal tid. Fra Houston til Stavanger flyr vi kl. 21.35 og ankommer Stavanger kl. 14.20, lokal tid.

Flytidene er også tilrettelagt for å lett kombineres med flygninger til og fra andre destinasjoner i Norge eller Skandinavia.

Ruten flys med en Boeing 737-700, som er spesialinnredet med 44 Business-seter og et moderne underholdningssystem. Servicekonseptet om bord er det samme som på SAS Business på våre øvrige langruter.

OM BORD

 • Profesjonell og dedikeret besetning på fire medarbeidere i kabinen
 • Mat og drikke som på SAS Business på våre øvrige langruter
 • Personlig tablet-underholdning
 • Ny og romslig kabin
 • Komfortable angle-flat Business-seter

PÅ BAKKEN

 • Business innsjekk
 • Fast Track
 • Egen Gate Lounge (med gratis Wifi) som åpner to timer før avreise i Stavanger
 • Business Lounge i Houston
 • 2 x 32 kg innsjekket bagasje
 • Gratis parkering på Sola*

Mer info hos SAS på denne linken.

Kommentar

 1. JM sier

  Får dere email fra SAS om disse tilbudene, eller snuser dere dem opp selv? Jeg får svært lite fra den kanten – selv ikke da jeg ble SAS Gold fikk jeg email. Ikke at jeg hadde ventet store fanfaren, men en liten oppmerksomhet hadde jo ikke skadet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *