Swiss’ nye førsteklasse avslørt

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Tidligere i dag la Swiss ut en video på Youtube som viser noen av høydepunktene ved deres nye Boeing 777-300. Flyselskapet mottar de første nye flyene neste år.

[ot-video type=»youtube» url=»https://www.youtube.com/watch?v=t0hC0IIEUvE»]

I den nye førsteklasseavdelingen, vil det være åtte seter. Hvert sete får 32 tommers TV-skjermer, garderobeskap og elektronisk styrte persienner. I tillegg vil det være mulig å omgjøre setet til en privat suite. Planløsningen vil være 1-2-1, slik at alle seter har direkte tilgang til midtgangen.

Har du flydd med Swiss? Hva er dine erfaringer? Del gjerne med oss i forumet vårt!

Swiss BusinessSkjermdump: Swiss/YouTube

Den nye businessklassen er ikke like revolusjonerende som første klasse, men de har oppdatert setene sine noe. Kabininnredningen vil fortsatt være såkalt staggered med vekselsvis ett eller to seter på vindusrekkene, og to seter i midten – 1/2-2-1/2.

I økonomiklasse vil setene være i en 3-4-3-konfigurasjon, og bakerst i økonomiklassen vil det være en self-service kiosk, med snacks og drikkevarer som man kan forsyne seg med i løpet av flyturen.

I hele flyet vil det også være wifi tilgjengelig.

Boeing 777-300ER vil bli det nye flaggskipet til Swiss, og skal fly de lengste rutene deres, som San Fransisco, Los Angeles, Hong Kong, Sao Paolo, Beijing, Johannesburg og Singapore.

Første flyvning blir til New York-JFK fra og med 21. februar 2016, deretter Montreal fra 27. mars 2016.

Les mer om Swiss Boeing 777-300ER her

Hovedbilde: Swiss/YouTube

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *