Nordic Choice Hotels med milliardinvestering i Helsinki

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det ikoniske luksushotellet Hotel Kämp i Helsinki skal totalrenoveres. I tillegg eksporteres suksesskonseptet Hobo i Stockholm til de andre nordiske hovedstedene.

Mandag 20. mars kunne Petter A. Stordalen avsløre at Hotel Kämp i Helsinki skal renoveres og oppgraderes til øverste nivå for luksussegmentet. Renoveringen starter i fjerde kvartal inneværende år og forventes ferdig i slutten av 2025. Resultatet blir et totalrenovert hotell som kan møte fremtidens krav og behov innenfor luksussegmentet.

Hotel Kämp er en kronjuvel i det nordiske tilbudet av hotellopplevelser. Hotellet er internasjonalt anerkjent for å tilby sine gjester fantastiske opplevelser. Nå er det på tide å gi hotellet en ordentlig oppgradering for fortsatt å kunne møte, og helst overgå, gjestenes forventninger. Samtidig skal renoveringen gjøres med stor respekt for hotellets og byggets historie.

Petter A. Stordalen

Eksporterer hotellsuksess

Samtidig kunne Stordalen fortelle at livsstilshotellet Hobo Stockholm skal etableres i alle hovedsteder i Norden. Det urbane og rebelske konceptet, som er mer kjent for popup-klubber og lokale mikrobryggeriøl heller enn concierge og fine dining, har på rekordtid blitt en stor suksess. Hotellets unike design ble til i samarbeide med prisbelønte Studio Aisslinger i Berlin, som også får oppdraget i å designe tre nye hotell i Norden – alle med lokalt særpreg.

I Finland skal eksisterende GLO Hotel Kluuvi stenges for en fullstendig transformering til Hobo Helsinki. Hobo Helsinki vil få 184 hotellrom som skal stå klare i begynnelsen av 2024. I tillegg kommer restaurant, bar, livescene og en kreativ arena for møter, eventer, pop-ups og workshops. I Norge åpner Hobo Oslo i krysset mellom Karl Johans gate og Dronningens gate i 2025. I tillegg jobbes det for fullt med å lansere Hobo København/Copenhagen.

Det deilige med Hobos konsept er at det ikke er noen mal for hva eller hvordan et Hobo skal være. Det er konstant i utviklingsmodus og speiler hvordan byen utvikler seg. Samtidig skal Hobo alltid beholde sin kjernemuskulatur: Å redefinere hva et hotell kan og skal være. Den satsingen vi nå gjør på Hobo i de ulike hovedstedene, vil tilføre nye, levende møteplasser for byene, både gjestene som bor rett rundt hjørnet og de som kommer fra den andre siden av jordkloden.

Petter A. Stordalen

Satsingen i Helsinki gjøres i nært samarbeid med byggeier Ilmarinen. I Oslo er prosjektet et samarbeid med Eiendomsspar og Mette Borge Eiendom.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *