Baren Norgesglasset åpner ved Oslo lufthavn – hyller det Norske

norgesglasset

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Select Service Partner (SSP) åpner fredag Norgesglasset i innlandsdelen av pir nord på Oslo lufthavn. Det er brukt rundt 4230 Norgesglass i takkonstruksjonen, og det meste serveres naturlig nok i Norgesglass.

– Norgesglasset revolusjonerte lagring av mat i Norge, og det er nå en glede å kunne by på et lite stykke norsk historie og stolthet, sier Morten Solberg Nilsen i SSP.

– Vi fyller gjerne Norgesglasset igjen, med drikkevarer fra norsk natur. Det meste vil serveres i Norgesglass og bys frem på en delikat måte med en moderne vri. Selve baren er unik med et blikkfang som er godt for øyet og godt for sinnet,

Morten Solberg Nilsen, Administrerende direktør i SSP.

Norgesglasset

I tillegg vil Norgesglasset tilby delikate småretter etter sesong. Hele konseptet er bygget rundt bruken av Norgesglasset fra gammelt av.

«Norgesglass er et fellesnavn på glasskrukker for hermetisering, sylting og annen konservering. Krukken har gjenger, glasslokk, gummipakning og en gjenge aluminiumsring som skrus til og presser lokket fast ned mot pakningen og gjør krukken lufttett. Når krukken fylles med varmt syltetøy, vil det skapes undertrykk under avkjøling slik at tettingen blir enda bedre. Innholdet kan også beskyttes mot påvirkning med å legge på et lokk av smeltet voks.

– Åpningen av baren er et nytt steg på veien mot nye Oslo lufthavn og alle de nye serveringstilbudene her på lufthavnen. Vi nærmer oss offisiell åpning for hver dag som går, og vi gleder oss til å tilby de reisende en smak av Norge på tradisjonelt vis, sier kommersiell direktør Torgeir Kjos Sørensen ved Oslo lufthavn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *