Norwegian: 500 CashPoints i bonus til Dubai

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian gir deg nå 500 CashPoints i bonus hvis du flyer tur/retur Norge – Dubai og betaler med et Bank Norwegian-kredittkort.

Poengene kommer i form av et gavekort, innen 28. januar. For å ta del i denne kampanjen, må reisen bestilles innen 22. januar, og reisen må finne sted innen 27. april i år.

Bruk kampanjekode DUBAI15 ved bestilling.

Dersom man er fleksibel på reisetidspunktene kan man finne fly til 999 kroner hver vei, som i dette eksempelet:

DY DXB

500 CashPoints har en verdi på 500 kroner, som kan trekkes fra prisen på en fremtidig flybillett. På en måte får man altså 500 kroner med på kjøpet. Dette er absolutt en god deal hvis man ønsker å komme seg til Dubai for en billig penge.

VILKÅR: *Kampanjekode og Reward-nummer må registreres i bestillingsløpet og Bank Norwegian-kredittkort må brukes til betaling. Gavekort sendes i en egen e-post, senest 28. januar. Vilkår for gavekort kan leses her. CashPoints-opptjening på netto flypris eks. skatter og avgifter. Kampanjetilbud om opptjening av CashPoints på utvalgte destinasjoner/definerte ruter gjelder kun for privatreisende på LowFare-billetter bestilt innen oppgitt bestillingsperiode. Kampanjen gjelder ikke på gruppereiser, ungdomsbilletter, bedriftsavtale, charterreiser og Norwegian Holidays. Bank Norwegian: Eks ved utsatt betaling: eff 23,1 %, 15.000 o/12 m. Tot: 16.764.

Du kan også vinne en reise til Dubai for to personer ved å ta denne quizen.

Klikk her for å komme til kampanjen.

Les også:

Tjen Norwegian Reward med Rocketmiles
Guide til Norwegian Reward
Norwegian tilbyr gratis fast-track

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *