Snarvei til gullkort: Hilton HHonors Gold etter 4 opphold!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi i Bonusfeber ønsker å hjelpe folk til å opptjene flest mulig bonuspoeng og høyest mulig status på enklest mulig måte. Her er et lite triks som lar deg få gullkort hos Hilton etter kun 4 hotellopphold.

For å oppnå gullkort hos en hotellkjede må man vanligvis være en meget lojal kunde, som tilbringer svært mange netter på hotell. Verdien av et gullkort varierer veldig fra hotellkjede til hotellkjede, avhengig av hvilke fordeler man får. Når det gjelder bonusprogrammet til Hilton, Hilton HHonors, opereres det med 4 statusnivåer: Blue, Silver, Gold og Diamond. Som dere ser så er ikke gullkort toppnivået hos Hilton HHonors, men når det er sagt, så er gullkortet til gjengjeld veldig verdifullt. Det er faktisk ikke så enorm forskjell mellom Gold og Diamond i dette programmet, og gullmedlemmer oppnår faktisk veldig mange gode fordeler. Blant de beste fordelene er oppgradering av rom ved tilgjengelighet, og det er ikke sjelden man oppgraderes til Exectutive Floor med Club Lounge-tilgang og gratis frokost.

En fullstendig oversikt over fordelene finnes her.

HHonors Gold

For å oppnå Hilton HHonors Gold, må man vanligvis ha 20 opphold, 40 netter eller ha opptjent 75 000 grunnpoeng. Vi skal her fortelle deg hvordan gullkortet kan oppnås etter bare 4 opphold.

Denne snarveien gis gjennom en tredjepart, som i dette tilfellet er MVP og Carlson Wagonlit Travel. I følge vilkårene er denne snarveien tilgjengelig for «MVP-medlemmer» og «Carlson Wagonlit-reisende». Hva dette innebærer er uklart, men i følge våre kilder blir ikke disse vilkårene kontrollert. Dette betyr i praksis at registreringen er åpen for alle.

Det finnes tre måter å registrere seg på. Dersom punkt 1 ikke fungerer, kan man gå videre til punkt 2 og/eller 3.

Først: Klikk her (MVP) eller her (Carlson Wagonlit Travel) for å komme til registreringen.

1. Forsøk å registrere deg med ditt nåværende Hilton HHonors-nummer.
2. Dersom nr. 1 ikke fungerer, opprett en ny konto istedet, ved å klikke på «enroll now».
3. Dersom nr. 2 ikke fungerer, ring Hilton HHonors Membership Assistance og be dem registrere deg med koden MVPF (for MVP) eller CFTE (for Carlson Wagonlit Travel).

Har du registrert deg? Fortell oss gjerne hvilken fremgangsmåte som fungerte eller ikke fungerte.

Diskutér også denne saken i vårt forum her.

 

Kommentar

 1. Flight Cancelled sier

  Vanlig registrering med # og pin på den første (MVP) linken fungerte ypperlig for min del. Forsøkte å registrere en andre gang, og fikk da opp at jeg alt var registrert – så det funka.

  • Hilton Gold sier

   Fungerte utmerket med # og PIN. (Jeg var ikke medlem så jeg registrerte meg først som hilton hhonors-medlem.)

  • Espen45 sier

   Fikk registrert meg på Carlson Wagonlit Travel med Hilton kontoen uten problemer. Har allerede bestilt 2 opphold hos Hilton, lurer på om de teller?

   • Henning sier

    De teller nok ganske sikkert. Om reservasjonene dine kan kanselleres, kan du jo vurdere å kansellere dem og så bestille på nytt (forutsatt at prisen er den samme). Men jeg tror ikke det er nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *