Norwegian lanserer London – Rio De Janeiro

Rio De Janeiro

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flyselskapet Norwegian fortsetter satsningen i Sør-Amerika med en ny rute mellom London Gatwick og Rio De Janeiro. Norwegian har allerede ruter fra London Gatwick, men dette er selskapets første rute til Brasil.

Med åpningen av den nye ruten til Rio De Janeiro gjør Norwegian Rio De Janeiro mer tilgjengelig for reisende fra hele Europa. Norwegian har mange ruter til London Gatwick fra Skandinaviske flyplasser, så dette er gode nyheter også for norske reisende.

Den første flyvningen mellom London Gatwick og Rio de Janeiro tar av 31. mars 2019. Norwegian vil ha fire ukentlige flyvninger til den brasilianske storbyen og avgangene korresponderer godt med Norwegians flygninger fra Oslo.

Norwegian Boeing 787 Dreamliner
Ruten til Rio De Janeiro flys selvfølgelig med Norwegians Boeing 787 Dreamliner

Avgang fra London vil være kl. 12:00 lokal tid, mandag, onsdag, fredag og søndag, med ankomst Rio De Janeiro kl. 19:25. Returen fra Rio De Janeiro går kl. 22:25, med ankomst i London kl. 13:35 dagen etter. Ruten betjenes av Norwegians Boeing 787 Dreamliner-fly.

– Rio de Janeiro har lenge vært en etterspurt rute som vi har stor tro på. Det er derfor med glede at vi lanserer vår første rute til Brasil. Vi ser frem til å gjøre Sør-Amerika enda mer tilgjengelig for europeiske reisende, og, ikke minst, å tilby brasilianere billige flybilletter til Europa, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos.

God mottakelse for Norwegian i Brasil

Du kan bestille billetter til den nye direkteruten allerede i dag.

– Norwegians oppstart i Brasil vil ha stor betydning for turismen i Brasil. Flere rimelige billetter er avgjørende for å øke antall tilreisende, skape nye arbeidsplasser og styrke den brasilianske økonomien, sier Brasils turistminister Vinicius Lummertz.

Daglige avganger til Buenos Aires

Norwegian har siden februar i år flydd fire ganger i uke fra London Gatwick til Argentinas hovedstad Buenos Aires. Denne ruten har blitt svært godt mottatt og på grunn av høy etterspørsel vil Norwegian fra og med 3. desember øke frekvens til daglige avganger. I oktober hadde Norwegian sin første innenriksflyvning i Argentina og vil innen utgangen av året betjene ruter til Córdoba, Mendoza, Iguazú, Neuquén, Bariloche og Salta.

Opplev Rio De Janeiro med Norwegian Reward

Norwegian Reward er flyselskapet Norwegians prisbelønnede lojalitetsprogram. CashPoints du tjener kan brukes på alle Norwegians flygninger hvor som helst i verden. Du tjener CashPoints hver gang du flyr, og på hotellopphold, leiebil og mange andre tjenester fra Norwegian Reward sine samarbeidspartnere. Er du ikke medlem enda, er det raskt, enkelt og gratis å melde seg inn.

Fotsidefoto: Poswiecie / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *