NORWEGIAN CRUISE LINE åpner både nye – og historisk mange ruter!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Cruiseselskapet Norwegian Cruise Line (NCL) avslører cruise-programmet helt frem til sommeren 2024. Rederiet åpner flere nye ruter, og det nye programmet blir det største i selskapets historie. Blant nyhetene er Sendai (Ishinomaki) i Japan, Dutch Harbor i Alaska og La Romana i Den dominikanske republikk. Det nye cruise-programmet markeres med hele 35 prosent i rabatt på alle cruise og på alle Fly- og Cruisepakkene.

Norwegian Cruise Line (NCL) er kjent for å være banebrytende innen cruiseverdenen med sin unike fleksibilitet og utvikling av skipsklasser. Nå avslører cruisegiganten sitt nye og spennende program helt fram til sommeren 2024.

Vi er glade for å kunne tilby våre gjester et enda større utvalg cruise. Mange reisende ønsker å ta igjen det de har opplevd som tapt reise- og opplevelsestid det siste halvannet året. Vi håper at våre mange og unike ruter vil gjøre det lettere å planlegge et cruise til «bucket-list» destinasjoner som man har drømt om under nedstengningen. Våre nye «havnerike» cruise gir også gjestene enda mer tid til å utforske, og nyte de lokale og kulturelle opplevelsene på land.

Kevin Bubolz, adm. direktør, Continental Europe i Norwegian Cruise Line.

Nye ruter og flere hjemmehavner

NCL vil med de nye og gjenåpnede rutene ha avreise fra 35 havner verden rundt – inkludert to helt nye hjemmehavner; Haifa i Israel og La Romana i Den dominikanske republikk.

Åpningen av rutene er også en lansering av NCLs største cruiseprogram noensinne, og selskapet skriver historie når cruiseskipet Norwegian Epic får Haifa som base fra november 2022.

Haifa er Israels største internasjonale havn, og det blir 11- og 12-dagers krysninger i Middelhavet mellom Haifa og Civitavecchia (Roma) fra 8. november 2022 til 12. desember 2023. Krysningen gjør stopp i Livorno (Firenze) og Napoli, Kusadasi og Istanbul i Tyrkia og Pireus (Athen), Patmos og Rhodos i Hellas samt Limassol, Kypros. Turen inkluderer 17 timers havnetid i Ashdod, Israel. Noe som gir gjestene tid til å oppleve kosmopolitiske Tel Aviv samt Jerusalem – en av verdens eldste byer.

Ny anløpshavn hver dag på cruise i Karibia

Hvis du er ute etter helt nye ruter vil Norwegian Sky være det første skipet som seiler på ​​et syv dagers cruise i det sørlige Karibia fra La Romana i Den dominikanske republikk. Med denne ruten blir NCL det eneste store rederiet som seiler i det sørlige Karibia med daglig anløp. 

I tillegg lanserer NCL et 12-dagers Stillehavs-cruise med skipet Norwegian Jewel 10. april 2024 fra Tokyo til Seward i Alaska. Med stopp ved to av NCLs andre nye anløpshavner – Sendai (Ishinomaki) i Japan og Dutch Harbor i Alaska.

Mer tid i land

NCL satser i det nye programmet på å kunne tilby mer overnatting ved land og flere havnetimer i land på noen av verdens mest attraktive destinasjoner. Noe som igjen gir passasjerene mer tid til å utforske reisemålene underveis.

Spar 35 prosent på alle cruise og på alle Fly- og Cruisepakkene.

Norwegian Cruise Line feirer åpningen av de nye og historisk mange rutene, med 35 prosent i rabatt både på alle cruise og på alle Fly- og Cruisepakkene. I tillegg tilbys «Free at Sea-oppgraderingspakker» til kun 99 euro per person for et syv-netters cruise. Åpningstilbudet gjelder nye bestillinger foretatt i perioden 16. november til 9. desember 2021.

For mer informasjon se mer på www.ncl.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *