Emirates oppdaterer 105 fly med Premium Economy-kabiner

Emirates Premium Economy

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Under Dubai Airshow 2021 kunngjorde Emirates at de vil oppdatere 105 av sine bredbuksfly med Premium Economy-kabiner, samtidig som de også gjør andre forbedringer.

Det 18 måneder lange programmet er planlagt å starte mot slutten av 2022, og vil i sin helhet gjennomføres på Emirates Engineering Centre i Dubai. Da vil 52 A380 og 53 Boeing 777 få den nye og etterspurte kabinen Premium Economy. Flyselskapet vurderer også å installere et helt nytt Business Class-produkt i Boeing 777 som består av spesiallagede seter i en 1-2-1 konfigurasjon.

Emirates investerer i dette ettermonteringsprogrammet for å sikre at vi fortsatt møter våre kunders ønsker, og at vi gir dem den beste opplevelsen i luften. Siden vi introduserte våre Premium Economy-seter for ett år siden har vi fått en veldig positiv respons. På samme måte som vårt signatur-tilbud i First, Business og Economy Class har forbedret våre kunders reiseopplevelser, har vi intensjoner om å fortsette å utvikle Premium Economy til en særegen Emirates-opplevelse. Vi vurderer også et helt nytt Business Class-produkt hvor vi vil avsløre flere detaljer når vi er klare for det.

Sir Tim Clark, President Emirates Airline.

Når oppdaterings-programmet er fullført vil Emirates ha totalt 111 Boeing 777 og Airbus A380 som tilbyr Premium Economy-seter, inkludert 6 A380-er som blir levert til flyselskapet med fire kabin-klasser innen utgangen av desember 2021.

På Boeing 777 vil fem rader med Economy-seter, rett bak Business Class-kabinen, bli fjernet for å installere 24 Premium Economy-seter i en 2-4-2-konfigurasjon. På Emirates’ A380 installeres 56 Premium Economy-seter fremst på hoveddekket. Også i en 2-4-2-konfigurasjon.

Emirates Premium Economy

Den nye Premium Economy-kabinen vil være i en klasse for seg selv. Setene er trukket i skinn av høyeste kvalitet med søm-detaljer samt tre-detaljer rundt. Hvert sete er designet for å gi optimal komfort og støtte med en hodestøtte som kan justeres seks ulike veier og støtte for bena. Setene har en generøs ‘seat pitch’ på 101 cm, som er en standard måte å måle avstanden mellom setene fra bakerste festepunkt til samme punkt på setet foran. De er nesten 50 cm brede og kan lenes bakover til en komfortabel posisjon og med god plass til å strekke seg ut. Andre detaljer som er med på å gjøre opplevelsen komfortabel og praktisk er ladepunkter i setet som er lett tilgjengelig, samt at både spisebordet, og det mindre cocktail-bordet, er bredere enn vanlig.

Skjermen foran setet er 13,3 tommer stor hvor kundene kan nyte et stort utvalg av musikk, filmer, TV og nyheter fra Emirates prisbelønte underholdningsplattform ice.

Se denne videoen for flere detaljer om Premium Economy:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *