Studenter kan få opptil 40% rabatt på flyreiser med Qatar Airways frem til 18. November

Qatar Airways Airbus A350-1000

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Studentkampanje: Qatar Airways sin Student Club feirer 1 års jubileum og gir eksisterende og nye medlemmer opptil 40% rabatt på flyreiser frem til 18. November. Studentklubben er opprettet for å belønne internasjonale studenter og oppmuntre unge over hele verden til å legge ut på akademiske reiser.

I anledning førsteårsdagen til Student Club, lanserer Qatar Airways Privilege Club et unikt tilbud for studenter. Frem til 18. November vil flyselskapet tilby Student Club-medlemmer dobbelt så mye av den vanlige sparingen, med en rabatt på opptil 40% på flyreiser.

Etter at kampanjen avsluttes, vil medlemmene fortsette å dra nytte av eksklusive rabatter. Studenter som kjøper sin første billett vil få 10% rabatt; med deres andre billett vil de få 15% rabatt, og tredje billett med 20% rabatt. For å bli med i studentklubben, sjekk ut: qatarairways.com/StudentClub.

«Student Club har hatt en utrolig suksess siden den ble lansert i fjor, ettersom mange unge reisende har blitt ønsket velkommen til å utforske nye eksklusive fordeler og tilbud. Qatar Airways er stolte av å spille en rolle i å støtte studenter over hele verden, ved å tilby en rekke fordeler spesielt tilpasset deres behov”, sier konsernsjef Akbar Al Baker.

Studentklubbmedlemmer har også muligheten til å tjene 5000 Qmiles hvis de henviser en annen student, i tillegg til å motta en nivåoppgradering som en eksamensgave. Medlemmer av Student Club vil også nyte godt av ekstra bagasje, fleksibiliteten til å endre datoene for flyet og gratis Super Wi-Fi ombord. Alle studenter i full- og deltidsutdanning, i alderen mellom 18 og 30 år, er kvalifisert til å bli med i programmet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *