Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.
Norwegian Cruise Line (NCL) letter på sløret, og melder om ni nye restauranter og serveringssteder ombord på de nye Prima Class skipene Norwegian Prima og Norwegian Viva. Blant nyhetene er Metropolitan Bar – rederiets første bærekraftige cocktail- og vinbar samt Penrose Atrium, designet av Studio Dado. Totalt vil de nye skipene få 35 hele serveringssteder om bord.
I tillegg til nyhetene, oppgraderer rederiet de klassiske favorittene som f.eks. franske Le Bistro, Cagney’s Steakhouse, asiatiske Food Republic og populære Observation Lounge.
I mer enn 30 år har vi levert innovative opplevelser og konsepter for mat og drikke. Vi var det første cruiseselskapet med spesialrestauranter om bord, og vi var først ute med konseptet «Freestyle Cruising» – som betyr at gjestene selv velger hvor og når de vil spise. Og uten «dresscode».
Vår nye satsning på mat og drikke tar «Norwegian Prima Food & Beverage» til et helt nytt nivå, og vi ser fram til å gi våre gjester en gastronomisk opplevelse helt utenom det vanlige, fortsetter Sommer.
Harry Sommer, administrerende direktør i Norwegian Cruise Line.
Kulinariske eventyr til sjøs
Med de nye spisestedene ønsker NCL å ta førstegangs reisende og tidligere gjester til nye, kulinariske høyder om bord. En av nyheten på det nye skipet Norwegian Prima blir restauranten Palomar. En middelhavsrestaurant med sjømat som spesialitet. Videre oppgraderes den populære japanske restauranten Hasuki. Spisestedet som serverer japansk mat i «hibachi-style» får en lekker og intim atmosfære.
I tillegg lanseres sushirestauranten Nama. Her vil gjestene få servert de nydeligste sushi og sashimi retter, tilberedt med målsettingen om at hver rett skal være en opplevelse. Restaurantens innredning vil reflektere rettene som serveres. Blant annet får Nama en marmordisk – som speiler marmoreringen i en god sashimibit.
Fokus på bærekraft
Som en del av NCLs «Sail and Sustain»-program, lanseres Metropolitan Bar. En cocktailbar som skal servere bærekraftige, zero-waste cocktailer. I tett samarbeid med Gérard Bertrand – prisvinner av «The Drinks Business» Green Awards 2020 – vil Metropolitan Bar ha mer enn 20 biodynamiske viner på menyen. NCL har også Gabe Orta med på teamet – grunnleggeren av Bar-Lab og nominert til James Beard Award.
Et samarbeid som har bærekraftig produksjon av kvalitetsdrikke som mål. Metropolitan Bars signaturcocktail «Primadonna» – basert på en «Old Fashion» – lages f.eks. med bananskall rester og rom produsert med 100 prosent fornybare energi.
I tillegg til Metropolitan Bar lanseres også baren «The Belvedere Bar». En cocktaillounge med moderne vri på klassiske drinker.
Spektakuært Atrium
Penrose Atrium blir NCLs aller første atrium. Atriumet vil gå over tre etasjer, og blir et av de viktigste møtepunktene ombord på Norwegian Prima og Viva.
Atriumet er designet av Miamibaserte Studio Dado. Er i futuristisk stil, og med et kunstverk som går over alle tre etasjene. Her finner man blant annet små butikker og eksklusive luksusbutikker – inkludert NCLs egen Starbucks.
Oppgradering av favorittene
I tillegg til de nye spisestedene og barene, vil de nye skipene i Prima Class by på «gamle» favoritter i en mer eksklusiv utgave. Det blir oppgradering av både steakhouset Cagney´s House, av den franske restauranten Le Bistro og av asiatiske Food Republic.
Populære Observation Lounge blir også mer hjemmekoselig, med elegant skjerming og skillevegger. I tillegg lanserer også NCL en egen mathall – eller foodcourt – med 11 ulike spisesteder. Totalt vil de nye Prima Class skipene romme 35 restauranter, lounger og serveringssteder.
Legg igjen en kommentar