Norwegian gjenopptar sin populære direkterute til San Juan

charteravtaler las vegas

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Lavprisselskapet Norwegian sørger for at det britiske publikum ikke skal gå glipp av solen for lenge. Flyselskapet gjenopptar Storbritannias eneste direkte fly til San Juan, Puerto Rico neste måned. Europas tredje største lavprisflyselskap gjør det overkommelig for briter å nyte en solskinnspause i USA og Karibia med takster tilgjengelig fra £ 159 en vei. 

Fra 2. november vil Norwegian gjenoppta sin populære direkterute til San Juan, Puerto Rico, og tilbyr reseinde muligheten til å oppleve det billigste direkteflyet til Karibia. To ganger ukentlig er det flyvninger er tilgjengelige fra London Gatwick til øyas hovedstad San Juan i selskapets splitter nye Boeing 787 Dreamliner. Ombord tilbys Premium og økonomi kabin.

USA

For ferierende som søker etter varmere klima i fastlands USA, fortsetter Norwegian med sine flyruter til Orlando i vinter med en helårs rute, samt at de har lagt til en ekstra ukentlig avgang til Fort Lauderdale, noe som gjør Florida- The Sunshine State enda mer tilgjengelig med priser fra £ 159 en- vei.

Jeg har gjort noen tilfeldige søk, og på utreisen er det fullt mulig å starte reisen fra Oslo lufthavn, med forbindelse i London Gatwick. Med dagens vekslingskurser mellom NOK og GBP, kan dette bli en hyggelig priset reise

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *