Cruise: Transatlantisk cruise med stopp i 5 land

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I samarbeid med Thomas Cook Airlines og Costa Cruises tilbyr Ving en unik 16-dagers cruisepakke fra Karibia til Middelhavet i mars neste år. Prisen starter på i underkant av 700 kroner døgnet, og da er det aller meste inkludert.

– Å krysse Atlanterhavet med skip er en av de mest tradisjonsrike opplevelsene du kan ha til sjøs, sier kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum i Ving.

Takket være gode samarbeidspartnere har feriearrangøren satt sammen en unik cruisepakke som inkluderer direktefly fra Oslo, to overnattinger på Guadeloupe og to ukers cruise med et av Costa Cruises største skip, Favolosa.

Under 700 kroner døgnet

– Dette er virkelig en unik mulighet hvis du vil utforske både karibiske og europeiske ferieperler og samtidig krysse Atlanterhavet til sjøs. Med en fra-pris på under 11 000 kroner, inkludert helpensjon om bord, får du dessuten veldig mye for pengene, fortsetter Løkaas Fossum.

Turen starter i Pointe-á-Pitre på Guadaloupe. Hit flyr du direkte fra Oslo med Vings egne flyselskap, Thomas Cook Airlines. Etter to overnattinger på den karibiske øya går gjestene om bord i Favolosa.

I Karibia stopper skipet på Saint Lucia og Barbados før det setter kursen mot Europa. Etter seks døgn til havs ankommer det Tenerifefor et dagsstopp. Deretter blir det et døgn til havs før fartøyet seiler inn til Gibraltar. Her blir det også mulig å gå i land, før den siste etappen går til Marseille.

Flyturen hjem skjer med Thomas Cook Airlines fra Marseille til Oslo.

Priseksempel: Fra 10 995 kroner per person når to personer deler innvendig lugar. Avreise Oslo 30/3 og hjemreise fra Marseille 14/4. Inkluderer fly, transfer og cruise med helpensjon om bord. Obligatorisk tips kommer i tillegg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *