Norwegian har flydd 750.000 på langruter fra OSL

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Denne uken feirer Norwegian at 750.000 passasjerer har benyttet seg av selskapets langruter fra Oslo lufthavn siden lanseringen i 2013. Reisende fra Oslo lufthavn kan i dag velge mellom åtte Norwegian-ruter til USA og Asia. Norwegian ønsket denne uken langdistansepassasjer nummer 750.000 fra Oslo lufthavn velkommen om bord.

At hele 750 000 passasjerer har valgt å fly med det desidert mest miljøvennlige flyselskapet fra Oslo lufthavn til USA og Thailand er viktig å markere. Våre langdistanseruter har blitt veldig godt mottatt over hele verden, og ikke minst i Norge. Dette viser at passasjerene setter pris på billige billetter, direkteruter, god service og nye, mer miljøvennlige Dreamlinere. I løpet av få år vil vi ha en langdistanseflåte med 38 Dreamlinere, så de reiselystne kan bare glede seg til flere spennende direkteruter fremover

Thomas Ramdahl, Kommersiell direktør i Norwegian

Norwegian overrasket i dag passasjer nummer 750 000 på Oslo Gardermoen. Vinneren er Tim Johansson som sammen med sin kjæreste Kristin Østlund,  på vei til Fort Lauderdale. De to vant to gratisbilletter til en valgfri destinasjon i USA eller Asia på Premium klasse.

Dette var litt av en overraskelse! Nå skal vi først til Fort Lauderdale på en deilig ferie, så dette gavekortet må kanskje brukes på en skikkelig storbyferie til New York eller San Fransisco. Det er så mange spennende destinasjoner at det er vanskelig å velge. Tusen takk!

Tim Johansson, Norwegian gavekortvinner

Langdistanseoperasjonen ble lansert i 2013 da den første flyvningen gikk fra Gardermoen til JFK-flyplassen i New York. I dag tilbyr selskapet åtte ruter mellom Oslo og USA/Asia, og totalt 38 interkontinentale ruter fra selskapets internasjonale baser.

Norwegians langdistanseruter fra Oslo Gardermoen er som følger:

  • New York (JFK): Fire avganger i uken
  • Los Angeles (LAX): En/to avganger i uken
  • Oakland (OAK): To avganger i uken
  • Fort Lauderdale (FLL): To avganger i uken
  • Orlando (MCO): En avgang i uken
  • Boston (BOS): En/to avganger i uken (fra april)
  • San Juan (SJU): En avgang i uken
  • Bangkok (BKK): To avganger i uken

(Toppfoto: Vinnerne sammen med to av Norwegians kabinpersonale)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *