SKAP FREMTIDENS KULESTE REISEOPPLEVELSER!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Berg-Hansen Reisebureau arrangerer sitt «Hackathon» i Oslo den 11. og 12. mars. Sammen med bl.a. Microsoft, SAS og Hertz søker de unge mennesker med «skills» innen kreativitet, design, programmering, koding eller business å komme sammen i 24 timer og lage nye reisekonsepter. Så føler du deg kallet, har du mulighet til å melde deg på og bli med å skape fremtidens kuleste reiseopplevelser.

Berg-Hansen skal nemlig samle 100 dyktige og kreative personer for å få et innblikk i hvilke muligheter som finnes med både dagens og fremtidens teknologi. Og hva kan man få for det? Jo, Berg-Hansen lokker med fete premier: Vinnerlaget får en arrangert tur til Silicon Valley i San Francisco, med reiseleder og bedriftsbesøk! I tillegg deles det ut pengepremier på 50.000 kroner. I tillegg knytter man kontakter både med fremtidige potensielle arbeidsgivere og andre deltaker, og ikke minst får man en flott aktivitet å ha på CV’en.

Påmeldingsfristen er 21. februar, og du kan melde deg på via denne linken. Der kan du også finne mer informasjon, så også ved å melde deg på Facebook-eventet deres for interaksjon med selskapet og andre (potensielle) deltakere.

Se denne videoen for informasjon og inspirasjon:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *