Norwegian har høstsalg – én vei i Europa fra 229 kroner

Norwegian har høstsalg

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Dette er virkelig tiden for å sikre seg billige flybilletter for høsten og vinteren. Flere flyselskaper og hotellkjeder er ute med kampanjer om dagen og også Norwegian har høstsalg med priser fra 229 kroner én vei.

Hvis du føler det var tungt å starte på jobb igjen etter ferien, er det lite som er mer motiverende enn å starte planleggingen av nestetur. Når Norwegian har høstsalg er det vanskelig å ikke la seg inspirere til en helgetur eller fem utover høsten for å forlenge sommeren.

Strand eller storby

Alle Norwegians destinasjoner er omfattet av salget, så her er det egentlig bare å velge og vrake. Det er heller ikke bare ruter fra Oslo Lufthavn som er på salg. De absolutte laveste prisene finner du til Berlin og London med priser fra kr. 229,- én vei. Øker du budsjettet med noen hundrelapper kan du stort sett reise over hele Europa, men som vanlig er det begrenset tilgjengelighet på de billigste billettene på de mest attraktive utfartsdagene.

Også langrutedestinasjonene er med når Norwegian har høstsalg. Bangkok eller Krabi fra 1349 og USA fra 1099,- én vei er absolutt gode priser det også. Det er heller ingen ulempe å få fly med Norwegians Boeing 787 Dreamliner.

Norwegian Dreamliner
Norwegian bruker flytypen Boeing 787 Dreamliner på sine langruter

Betingelser

Tilbudet varer fram til 3. september 2018 og reisen må være avsluttet senest 24. mars 2019. Husk at de beste tilbudene går først, så det lønner seg å ikke sitte for lenge på gjerdet.

Se ellers Norwegians kampanjeside for fullstendig oversikt over reisemål og betingelser.

Norwegian Reward

Med Norwegian Reward opptjener du CashPoints og fordeler når du flyr med Norwegian. Du kan også opptjene CashPoints når du kjøper produkter og tjenester fra Norwegian Reward sine partnere. Les gjerne vår Norwegian Reward-guide og vår guide til Norwegiankortet, og se hvordan du får mest mulig ut av ditt Norwegian Reward-medlemskap.

God tur!

Foto: Suzukii Xingfu / Pexels.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *