Norwegian høster priser i SkyTrax World Airline Awards

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flyselskapet Norwegian henter igjen hjem priser i SkyTrax World Airline Awards, en av de mest prestisjefylte og anerkjente prisene i flybransjen. Denne gangen vant Norwegian prisen for verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter og Europas beste lavprisselskap, for henholdsvis fjerde og sjette år på rad.

I SkyTrax World Airline Award ser det passasjerene selv som evaluerer flyselskapene og stemmer frem vinnerne. Reisende fra hele verden deltar hvert år i verdens største undersøkelse for kundetilfredshet og mer enn 300 flyselskap blir målt i undersøkelsen. Kundene skal bedømme alt fra opplevelsen under innsjekk, ombordstigning, setekomfort, renslighet i kabinen, mat, drikke, underholdning og service.

– Jeg er utrolig takknemlig for at vi igjen har fått disse prisene. Det betyr veldig mye for oss alle i Norwegian. Disse anerkjennelsene viser også at det vi har oppnådd så langt blir verdsatt av mange. Jeg vil rette en stor takk til våre passasjerer verden over som har stemt på Norwegian. Dette ville heller aldri vært mulig uten alle de engasjerte medarbeiderne i Norwegian som hver dag tar hånd om passasjerene. Vi skal fortsette å gi våre kunder en god reiseopplevelse og nye ruter til destinasjoner over hele verden, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos i en pressemelding.

Det var Norwegians kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik som tok i mot prisene sammen med medarbeidere fra Norwegians baser på London Gatwick.

Norwegian Boeing 787 Dreamliner
Norwegians langdistanseflåte består utelukkende av moderne Boeing 787 «Dreamliner»-fly

Favoritt blant kundene

– Norwegian har vært en favoritt blant kundene de siste seks årene. Norwegian har klart å holde en god posisjon blant de andre lavprisaktørene samtidig som selskapet også forbedrer sin posisjon blant de øvrige aktørene. Dette er en fantastisk prestasjon for et flyselskap som er i så sterk vekst, sier administrerende direktør av SkyTrax, Edward Plaisted.

I løpet av de siste seks månedene har Norwegian mottatt elleve forskjellige priser. I juni ble Norwegian kåret til Norges mest innovative selskap, og i juli ble selskapet tildelt «World Travel Award» for beste flyselskap i Europa. Bjørk Kjos mottok også nylig «Ambassador’s Award» fra USAs ambassadør til Norge for sitt bidrag til å styrke det bilaterale forholdet mellom USA og Norge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *