Emirates åpner egen lounge i Kairo

The Emirates Lounge Cairo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Emirates har nå åpnet en egen flyplasslounge ved Cairo International Airport for selskapets business- og first class-passasjerer, samt Gold- og Platinum-medlemmer av Emirates Skywards. Flyselskapet har nå totalt 42 egne lounger.

Loungen er en del Emirates sin satsning på det egyptiske markedet og har kostet om lag 3,6 millioner dollar å bygge. Emirates har tre daglige avganger mellom Kairo og Dubai, og med den loungen ønsker Emirates å gi sine premiumkunder en mer behagelig start på reisen. Loungen ligger på nivå 2 i terminal 2, etter sikkerhetskontroll og tax-free-butikkene.

The Emirates Lounge
Den nye Emirates-loungen i Kairo er selskapets første lounge i Nord-Afrika

Første Emirates-lounge i Nord-Afrika

Loungen ble formelt åpnet med en båndklippingsseremoni hvor representanter fra Emirates og lokale reiselivsinteressenter var til stede.

– Kairo er vår første destinasjon i Nord-Afrika med egen Emirates-lounge og understreker vår innsats for å forbedre reiseopplevelsen for vår kunder både i lufta og på bakken. Vi forplikter oss til å levere høy kvalitet i alle ledd av virksomheten vår og noe den nye Emirates-loungen er et bevis på, sier Mohammed Mattar i Emirates Airport Services i en pressemelding.

Interiøret i den nye Emirates-loungen gjenspeiler et nytt, moderne og friskt design. Loungen er 880 kvadratmeter stor og har plass til 152 gjester. Loungen kan by på en avslappende atmosfære og fasiliteter som TVer, sitteplasser og komfortable lenestoler. Hår- og hudpleieprodukter leveres av det irske merket VOYA.

Spiseområde byr på en buffet med varme og kalde retter fra både lokalt og internasjonalt kjøkken, samt et omfattende utvalg av drikkevarer.

Loungen har også dusjfasiliteter, fullt utstyrt forretningssenter med moderne arbeidsstasjoner og gratis Wi-Fi.

Foto: Emirates.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *