Cathay Pacific og Brussels Airlines med nytt codeshare-samarbeid

Cathay Pacific Airbus A350-900

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Et nytt codeshare-samarbeid mellom Cathay Pacific og Brussels Airlines vil gi flere alternativer for reisende mellom Hongkong og reisemål i Europa. Oslo-Brussel er en av rutene som omfattes av det nye samarbeidet.

Det nye Codeshare-samarbeidet skal gi passasjerer som reiser via Brussel et bredt nettverk av tilslutningsruter til flyplasser rundt om i Europa. Rutene med Brussels Airlines som nå vil få et CX-rutenummer er Berlin (Berlin-Tegel), Hamburg, Lyon (Lyon-Saint Exupery), Marseilles, Toulouse, Oslo og Praha.

Hongkong Skyline
Det nye samarbeidet mellom de to flyselskapene gir flere muligheter for reisende mellom Europa og Hongkong. Foto: Nextvoyage/Pexels

Innsjekket bagasje hele veien og Air Asia Miles

Reisende med Cathay Pacific som skal videre med en flygning som opereres av Brussels Airlines vil nyte godt av gjennomgående innsjekket bagasje og vil også kunne opptjene bonuspoeng i Asia Miles på hele reisen.

Billetter til og fra disse destinasjonene må bookes fra Cathay Pacific i forbindelse med ruten mellom Hongkong og Brussel. Cathay Pacific har i dag fire ukentlige mellom Hongkong og Brussel som flys med Airbus avanserte langdistansefly A350-900.

Billetter til de nye rutene er allerede i salg med avgang fra 26. juli 2018.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *