Norwegian kansellerer rundt 3000 flygninger og varsler permitteringer grunnet COVID-19

Norwegian reduserer CO2-utslipp med avanserte værdata

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

På grunn av COVID-19-situasjonen forbereder Norwegian kanselleringer av rundt 3000 av selskapets flygninger fra midten av mars til midten av juni.

Det utgjør cirka 15 prosent av den totale kapasiteten for perioden. Norwegian innfører også en rekke andre tiltak, inkludert permitteringer av et betydelig antall ansatte.

Den siste uken har Norwegian opplevd redusert etterspørsel. Som en konsekvens kansellerer selskapet rundt 3000 flygninger. Kanselleringene utgjør cirka 15 prosent av den totale kapasiteten for perioden som strekker seg fra midten av mars til midten av juni og vil påvirke hele rutenettverket. Norwegian vil komme med ytterligere detaljer så snart de planlagte endringene er klare. Kunder som berøres vil bli informert direkte.

Dette er en kritisk tid for hele luftfarten, også for oss i Norwegian. Vi oppfordrer myndighetene til å iverksette tiltak umiddelbart for å redusere den økonomiske belastningen for flyselskapene og beskytte viktig infrastruktur og arbeidsplasser.

Dessverre vil kanselleringene få følger for en betydelig andel av våre kolleger i Norwegian. Vi har innledet formelle samtaler med våre fagforeninger angående permitteringer av ansatte. Vi kommer til å fortsette å ha en konstruktiv dialog med fagforeningene og våre kolleger for å komme oss gjennom denne vanskelige situasjonen sammen

Jacob Schram, Norwegians konsernsjef

Norwegian vil oppdatere kundene, finansmarkedet og media så snart de nye endringene er klare.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *