Norwegian innfører krav om bruk av munnbind fra onsdag 17. juni

Norwegian crew

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian innfører obligatorisk bruk av munnbind om bord alle flygninger fra onsdag 17. juni. Dette er i tråd med anbefalingene fra europeiske luftfartsmyndigheter (EASA). Det er kundenes eget ansvar å besørge eget munnbind til hele reisen.

Helsen og sikkerheten til kunder og kolleger er alltid viktigste prioritet. Før avreise vil Norwegian informere kundene om hvilke retningslinjer som gjelder.

Trygg reise med Norwegian

  • Munnbind bidrar til å gjøre reisen tryggere, både for den som bruker det og medpassasjerer.
  • Passasjerer blir bedt om å holde avstand under om bord- og avstigning.
  • Håndbagasje plasseres under setet foran for å hindre kødannelse i kabinen. Håndbagasje som er for stor til å plasseres under setet må sjekkes inn på forhånd.
  • Passasjerer blir spredt rundt i kabinen og midtsetene er de siste som blir tatt i bruk. Passasjerer som reiser sammen, vil likevel bli plassert ved siden av hverandre.
  • Ingen servering om bord for å minske kontakten mellom reisende og våre ansatte.
  • Norwegian desinfiserer flyene våre grundig i henhold til strenge retningslinjer, og vi har et ekstra fokus på kontaktpunkter om bord. Dermed minimeres risikoen for både passasjerer og kabinpersonale.

Alle Norwegians fly er i tillegg utstyrt med avansert luftfiltrering (HEPA) som fjerner så godt som alle mikropartikler i luften, også bakterier og virus. Samme teknologi brukes i sykehusenes operasjonssaler. All luften i kabinen renses hvert tredje til fjerde minutt, slik at våre kunder kan føle seg trygge på at luften om bord er ren når de reiser med våre fly

Undersøkelser viser at risikoen for å bli smittet om bord på fly er svært liten. Skulle det oppstå mistanke om smitte om bord på et av våre fly, har vi rutiner for og utstyr til å håndtere dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *