Norwegian lanserer direkterute fra Oslo til Tel Aviv

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian melder i dag at de vil åpne en ny direkterute mellom Oslo og Tel Aviv i Israel. Tel Aviv er kjent som «byen som aldri sover» og har fra før direkterute fra København og Stockholm.

Fra høsten kan reiselystne nordmenn reise direkte fra Oslo til Tel Aviv i Israel. Tel Aviv er en moderne by med fine strender og et yrende natteliv. Tel Aviv er også et godt utgangspunkt for de som ønsker å oppleve mer av Israels dramatiske natur, historiske severdigheter og helligdommer.

Kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramsdahl sier følgende:

Med en ny direkterute mellom Oslo og Tel Aviv, samt flere avganger på en rekke eksisterende ruter til og fra Oslo, ser vi frem til å ønske enda flere reisende velkommen om bord våre nye, komfortable og mer miljøvennlige fly.

Norwegian har fra før direkterute fra Stockholm og København men byen har ikke hatt en direkterute fra Norge. Avisen Dagen meldte i mars at det i sommerprogrammet ville komme en direkterute fra Oslo til Tel Aviv, men denne har en mellomlanding i Edinburgh. Flere interesseorganisasjoner har arbeidet for å få på plass denne direkteruten og det blir meldt om at Norwegian vil motta en statsstøtte på 500.000 Euro fra det israelske turistdepartementet. Tonje Næss, kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, sier til Aftenposten at det er helt normalt å motta markedsstøtte fra turistbyråer i forbindelse med åpning av nye ruter.

SAS har tidligere hatt direkteruter til Tel Aviv fra både Stockholm og København, begge disse er lagt ned. I årets sommerprogram lanserte derimot SAS en direkterute til Beirut i Libanon.

Øker på andre ruter

I tillegg til den nye ruten øker Norwegian antall avganger i vinterprogrammet mellom Oslo og en rekke destinasjoner: Palma, Stockholm, København, Edinburgh, Gdansk, Hamburg, München, Paris, Riga, Tallin, Wien, Malaga, Alicante, Antalya, Beograd, Madeira, Pristina, Gran Canaria og Tenerife. Det blir også flere avganger på det norske innenriksnettet, mellom Oslo og Stavanger, Tromsø, Bodø og Kristiansand.

Om den nye ruten

Norwegian vil fly to ganger i uken mellom Oslo og Tel Aviv (TLV), med oppstart 31. oktober. Norwegian er det eneste selskapet som flyr direkte mellom de to byene.

Det er alltid positivt med nye direkteruter frå Norge, og Tel Aviv er en destinasjon som har mye å by på.

Les også: ALT DU BEHØVER Å VITE OM NORWEGIAN-KORTET

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *