Norwegian lanserer nye USA-ruter fra Europa og øker til populære feriedestinasjoner

Norwegian Dreamliner crew

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian fortsetter å utvide sitt interkontinentale rutekart med to nye ruter fra Europa til USA. Samtidig øker selskapet frekvensen fra Norge til populære feriedestinasjoner i høysesongen.

De to nye USA-rutene er sommerruter som skal fly fra henholdsvis juni og juli til slutten av oktober. Første flyvning mellom Chicago (ORD) og Barcelona (BCN) tar av 7. juni. Første flyvning mellom New York (JFK) og Athen (ATH) tar av 2. juli. Begge rutene vil ha fire ukentlige avganger.

Økende etterspørsel både i Europa og USA

Norwegian har i løpet av de siste årene fått et stort fotavtrykk i USA og opplever økende etterspørsel fra begge sider av Atlanteren. Både New York, Chicago, Athen og Barcelona er attraktive reisemål som vil bidra til økt turisme og lokal verdiskaping. De nye rutene blir betjent av selskapets nye, moderne Dreamlinere, som har bidratt til at Norwegian er kåret til det mest miljøvennlige flyselskapet som flyr mellom Europa og USA.

Chicago
Chicago. Foto: Pexels / Pixabay

Norwegian øker samtidig antall avganger på en rekke populære feriedestinasjoner fra Norge i påsken og sommersesongen. Disse økningene er en del av selskapets arbeid med å optimalisere rutestrukturen.

Flere påske- og sommerfly fra Norge

På grunn av økende etterspørsel og for å gi kundene enda mer valgfrihet, øker Norwegian antall avganger på flyvninger fra Oslo til Napoli, Antalya, Krakow, Kypros/Larnaca, Las Palmas, Malaga, Lanzarote, Funchal/Madeira, Catania, fra Bergen til Antalya, Paris og Alicante, fra Stavanger til Alicante og Krakow, samt fra Trondheim til Split.

På grunn av økt etterspørsel er det også lagt ut ekstra flygninger i påsken fra Oslo til Alicante, Malaga, Las Palmas, Split, Dubrovnik, Nice, Antalya, Venezia, Milano, Krakow, Gdansk, Edinburgh, samt fra Bergen, Stavanger og Trondheim til Alicante og Malaga.

Venezia
Venezia. Foto: 12019 / Pixabay

Økningene er allerede lagt i salg. Detaljer om avgangstider og priser finner du på Norwegian sine hjemmesider.

Forsidefoto: Norwegian Air Shuttle

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *