Star Alliance lanserer ny søkemotor i samarbeid med Skyscanner

Star Alliance check in

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Star Alliance har lansert en ny versjon av søkemotoren for booking av flyreiser på tvers av alliansen flyselskaper. Den nye versjonen, som er utviklet av Skyscanner, kommer med både nytt utseende og ny funksjonalitet.

Star Alliance har i samarbeid med Skyscanner lansert en ny søkemotor som lar reisende søke etter flyreiser verden over og sammenligne priser på Star Alliance sine hjemmesider. Søkeresultatene vil ta deg direkte til flyselskapets hjemmeside for bestilling.

Supplement til flyselskapenes egne bestillingsverktøy

Foruten oppgradering av selve søkemotoren har nettsiden fått en betydelig ansiktsløftning og er tilgjengelig på ni forskjellige språk. Det nye designet er lysere og mer brukervennlig, og gjør de mest brukte funksjonene lettere tilgjengelig på både små og store skjermflater. Flybillettsøket skal supplere de 28 flyselskapene i Star Alliance sine egne bookingverktøy og gjøre det enklere for reisende å finne flyreiser på tvers av flyselskapene.

Med mer 18 800 daglige flygninger til over 1 300 flyplasser i 193 land dekker Star Alliance rundt 98% av verden.

– Det nye søkeverktøyet for alliansens flyselskaper, som er gjort mulig gjennom vårt samarbeid med Skyscanner, er etterspurt av våre kunder. Den vil gjøre det enklere å booke reiser med Star Alliance og benytte seg av fordelene Star Alliance tilbyr sine mest lojale kunder, sier Jeremy Drury som er ansvarlig for digitale tjenester i Star Alliance. – Alt som kan bookes direkte fra våre medlemmer er nå også tilgjengelig via vår nettside. Vi ser fram til å utforske enda flere muligheter i samarbeid med Skyscanner.

Star Alliance søkemotor fra Skyscanner
Vi gjorde en del søk på den nye søkemotoren og registrerer at den fortsatt har noen mangler. Blant annet mangler en del reiseruter som absolutt burde kommet med blant søkeresultatene. Det er likevel en god start.

Flere digitale nyheter underveis

Den nye søkefunksjonen er en av flere digitale initiativer som Star Alliance utvikler for sine medlemmer. Målet er å gi kundene mer fleksibilitet og gjøre det enklere å tilpasse alle aspekter av reisen ved hjelp av moderne teknologi. Online bagasjesporing, setevalg ved bestilling og validering av medlemsnummer på tvers av alliansens flyselskaper er noen nyheter som er under utrulling.

Det skal også bli enda lettere å finne lounger og Gold Track ved flyplasser hvor dette tilbys.

Bilder: Star Alliance / staralliance.com

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *