Norwegian med nye ruter fra Paris til USA

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian vil igjen utvide sitt interkontinentale nettverk. Vi er jo alle kjent med at selskapet opererer interkontinentale ruter ut av London og alle de Skandinaviske hovedstedene. Nå er Bjørn Kjos på gang igjen, og vil ifølge Aftenposten starte nye ruter ut av Paris til USA.

Nyheten ble gjort kjent samtidig på pressekonferanser i både USA og Paris i går, og i første omgang er det snakk om ruter mellom Paris og New York, Los Angeles og Fort Lauderdale. Alle disse er destinasjoner som Norwegian allerede flyr til.

Med denne satsningen er det liten tvil om at Bjørn Kjos og Norwegian vil være med i kampen om langdistansepassasjerene. Norwegian var også det første lavprisselskapet som satset på interkontinentale ruter. Og det går fort i svingene her. Allerede 29. juli går første avgang fra Paris til New York. Alle rutene mellom Paris og USA vil bli opereret med Boeing 787 Dreamliner.

I følge Aftenposten som har intervjuet Norwegians kommersielle direktør, Thomas Ramdahl, skal dette visstnok bare være starten på Norwegians satsninger. Til neste år får selskapet tilført 9 nye Dreamlinere og de ser for seg at Boston, San Fransisco og Orlando kan være andre ruter de vil satse på.

Ramdahl sier videre at også nordmenn vil nyte godt av den ekstra flykapasiteten som kommer inn neste år, og at man sannsynligvis vil se direkte rute mellom Oslo Lufthavn og Las Vegas, en rute som per i dag opereres fra både København og Stockholm.

Vi på InsideFlyer følger spendt med på den utviklingen Norwegian er i gang med. Hvilken europeisk hovedstad blir neste ut i selskapets langdistanse-satsning? Madrid? Frankfurt? Roma? Eller utvider de heller fra eksisterende utgangspunkter i Europa til andre interkontinentale destinasjoner? Se, det vil bare tiden vise.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *