Norwegian med «Seattlegave» til utvidelsen av Oslo Lufthavn

Bjørn Kjos kom med en Seattlegave under åpningen av utvidelsen av Oslo Lufthavn

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Under gårsdagens åpningsseremoni for utvidelsen av Oslo Lufthavn Gardemoen kunne Bjørn Kjos, administrerende direktør i Norwegian, avsløre at selskapet planlegger å fly fra Oslo til Seattle.

Under den timelange åpningsseremonien var det flere talere og underholdningsinnslag. En av talerne var administrerende direktør i Norwegian, Bjørn Kjos. Han gratulerte med den nye utvidelsen av flyplassen og mulighetene flyplassen nå byr på når den kan håndtere 30 millioner reisende i året. Han kunne videre fortelle at det vil komme flere nye ruter og at han hadde med seg en gave. Gaven var en fremtidig rute til Seattle.

Slik så det ut da åpningsseremonien startet i går.
Slik så det ut da åpningsseremonien startet i går.

Vi ville selvfølgelig ha alle fakta på bordet og brukte derfor litt på å forsøke å få en offisiell uttalelse fra Norwegian. Andre medier var raskt ute med å omtale dette som en ny bekreftet rute, noe det ikke så ut til å være snakk om.

Seattlegave

Vi fikk etter hvert snakke med Anders Lindström som er Director of Communications i USA for Norwegian. Han uttalte følgende til InsideFlyer:

Bjørn Kjos kom med en slags «Seattlegave» til Oslo og Avinor i forbindelse med åpningen av den utvidede flyplassen. Det var ingen offisiell annonsering av ny rute, dette kommer sannsynligvis senere i år. Det er også sånn at en ny rute til Seattle ikke vil kunne starte før i 2018 og sannsynligvis i sommerprogramet. Men igjen, vi kan hverken bekrefte dato, frekvens eller priser nå.

Vi kan derfor konkludere at det Norwegian kom med var en «Seattlegave». Det er foreløpig ikke reservert sloter hverken i Oslo eller Seattle og det er ikke snakk om en bekreftet ruteåpning.

Det gir god mening med en rute fra Oslo til Seattle, siden Norwegian i September starter flygninger fra London Gatwick til Seattle. Denne ruten får fire ukentlige avganger. Ved å opprette enda en rute fra Oslo så kan flyene roteres og man kan fly med amerikansk besetning for å holde kostnadene billettprisene nede.

Se video fra åpningen her:

Du kan også få en guidet tur i denne nye delen av flyplassen her:

InsideFlyer følger og har et tett samarbeid med Norwegian. I samarbeid med Norwegian har vi en konkurranse hvor du har mulighet til å vinne 2500 Cash Points. Dette er nok til en tur/retur-billett på en av selskapets langruter. Du kan lese mer om konkurransen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *