Siste: Norwegian og easyJet inngår samarbeid

Siste: Norwegian og easyJet inngår samarbeid

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian og det britiske flyselskapet easyJet har inngått et samarbeid som innebærer at Norwegians langdistanseruter vil være tilgjengelig for salg i easyJets nye bestillingstjeneste «Worldwide by easyJet».

Den nye tjenesten gjør det mulig for easyJets kunder å bestille videreforbindelser til Norwegians langdistansenettverk i én og samme transaksjon.

EasyJet er Europas nest største lavprisselskap med over 800 kortdistanseruter i 31 land. Selskapet lanserte en ny bestillingstjeneste i dag, «Worldwide by easyJet». Den gir passasjerer muligheten til å kombinere en easyJet-flyvning med langdistanseruter fra andre flyselskap, inkludert Norwegians stadig voksende langdistansenettverk.

– Vi ønsker å gi alle muligheten til å fly. Derforer det en glede å inngå et slikt samarbeid med easyJet. Mange av Norwegians passasjerer har videreforbindelser til våre langdistanseruter, og et initiativ som «Worldwide by easyJet» gir reisende enda flere valgmuligheter til konkurransedyktige priser, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

Les også: Norwegian øker til Los Angeles

Tilgjengelig fra Gatwick

«Worldwide by easyJet» vil i første omgang være tilgjengelig på ruter fra London Gatwick. Planen er at tjenesten også skal bli tilgjengelig fra andre store flyplasser i Europa i nærmeste fremtid. I dag tilbyr Norwegian 13 langdistanseruter fra Gatwick; 11 til USA, i tillegg til Singapore og Buenos Aires.

– Mer enn 1,2 millioner easyJet-kunder har videreforbindelser fra London Gatwick, så etterspørselen etter en bestillingstjeneste som gjør prosessen enklere for passasjerer er høy. «Worldwide by easyJet» betyr at vi kan få tilgang til en ny, stor kundegruppe, og flyselskapene som vi har inngått samarbeid med har varierte og globale nettverk. Selv om den nye tjenesten tilbys på ruter fra London Gatwick, ser vi også på muligheten for å utvide til andre europeiske flyplasser i nærmeste fremtid, sier easyJets konsernsjef Carolyn McCall.

Les også: Tjen Cashpoints med flybussen og Norwegian Reward

Kilde: Pressemelding fra Norwegian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *