Norwegian lanserer ny direkterute mellom Oslo og Las Vegas

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian fortsetter å tilby passasjerer nye destinasjoner i USA, og lanserer nå direkterute mellom Oslo og Las Vegas. Selskapet utvider også tilbudet mellom Oslo og Los Angeles.

Norwegian vil fly mellom Oslo og Las Vegas en gang i uken fra og med 1. november 2016. I tillegg utvider selskapet tilbudet mellom Oslo og Los Angeles fra én til to avganger i uken. Billettene er allerede i salg og vi har funnet billetter helt ned i overkant av 2.500,-! Det må man si er billig for å komme til Vestkysten av USA. Flyvningene til Las Vegas vil gå hver tirsdag, mens flyvningene til Los Angeles vil gå hver tirsdag og fredag. Her er et par eksempler på rimelige turer vi har funnet i november:

LAS_Norwegian LAX_Norwegian

Det lønner seg nok å være rask med å bestille, for de rimeligste billettene går erfaringsmessig fort unna. Du kan bestille billetter til Las Vegas her.

Vi er glade for å kunne tilby de reisende nok en USA-rute, nå mellom Oslo og Las Vegas. I tillegg dobler vi antall avganger mellom Oslo og Los Angeles på grunn av meget god respons på begge sider av Atlanteren. Vi ser at det er stor etterspørsel etter Norwegians kvalitetsprodukt og lave priser mellom USA og Europa, og ser fram til å kunne ønske reisende på denne helt nye ruten velkommen om bord våre nye Dreamlinere.

Thomas Ramdahl – Kommersiell direktør i Norwegian

Norwegian flyr nå direkte fra Oslo til New York, Puerto Rico, Fort Lauderdale, Los Angeles, Orlando og San Francisco i USA. I april starter flyvninger til Boston, i tillegg til den nye ruten til Las Vegas. Det store rutenettet i USA kombinert med Norwegians enveisbilletter, gir enda flere kombinasjonsmuligheter for reisende som ønsker å oppleve enda mer på sin USA-ferie. Man kan for eksempel fly til Los Angeles, tilbringe et par dager i Hollywood og Beverly Hills, før man kjører videre til Las Vegas. I tillegg til underholdning av alle tenkelige slag i «Sin City» er det mange som tar turen derfra til Grand Canyon, eller kjører videre gjennom Death Valley til San Fransisco hvor du kan fly direkte hjem til Norge. Kombinasjonsmulighetene er mange og varierte dersom man er på jakt etter en oppdagelsesreise på USAs vestkyst.

Det er også stor etterspørsel på ruter mellom Sverige og USA, så Norwegian utvider også der med flere avganger mellom Stockholm og Los Angeles, San Fransisco og Fort Lauderdale.

Norwegians langruter betjenes foreløpig av åtte 787-8 Dreamliner og en 787-9 Dreamliner. I tillegg har selskapet 31 Dreamlinere i bestilling som også skal betjene langrutene deres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *