Norwegian utvider langdistanseflåten med ytterligere to Dreamlinere

Norwegian Boeing 787 Dreamliner Premium Cabin

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian har inngått avtale om å lease ytterligere to nye 787-9 Dreamlinere, noe som betyr enda flere langdistanseruter fremover. Disse flyene skal etter planen leveres i 2018. Selskapet vil med denne siste avtalen ha hele 40 Dreamlinere i langdistanseflåten innen 2020.

Norwegian fortsetter å bygge opp langdistanseflåten for videre internasjonal vekst og har inngått avtale med selskapet AerCap om å lease to langdistansefly av typen Boeing 787-9 Dreamliner.

For å kunne tilby nye ruter og gjøre langdistanseoperasjonen enda mer konkurransedyktig er vi avhengige av flere nye, kostnadseffektive fly. Langdistanseoperasjonen er avgjørende for å sikre global vekst og nye arbeidsplasser. Dreamlineren er et fantastisk fly, med høy passasjerkomfort, lang rekkevidde, lavt drivstofforbruk og mindre utslipp.

Administrerende direktør i Norwegian Bjørn Kjos.

Norwegian sier videre at de i løpet av snart tre år med interkontinentale flyvninger har hatt en fyllingsgrad i snitt på godt over 90 prosent. Dette er ekstremt godt og noe som beviser at det er stor interesse for billige billetter mellom Europa og USA og Europa og Asia.

Norwegian har i dag åtte fly av typen 787-8 Dreamliner og ett fly av typen 787-9 Dreamliner i flåten, og alle blir benyttet i selskapets langdistansenett. Norwegian ble forøvrig i november 2015 kåret til det mest miljøvennlige flyselskapet over Atlanteren av anerkjente International Council on Clean Transportation. Denne utvidelsen bekrefter deres fokus på mest mulig miljøvennlige og driftsøkonomiske fly også på langdistanse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *